Är det över nu?

Man har alltså inte förklarat vilka åtgärder som krävs för att förbättra bolagets resultat, inte heller hur borgenärerna ska tillgodoses. Inte heller har man presenterat någon realistisk plan som medför att det framstår som meningsfullt att påbörja företagsrekonstruktion. Vad tror klubben att det här? Vad har man gjort inför denna förhandling? Inser man inte allvaret? Vad händer? Läs här.

 

0 thoughts on “Är det över nu?

 • 30 mars, 2010 kl. 12:02
  Permalänk

  Går rykten om att Umeå Kommun ska ha 181.000 för att ha ett arrangemang i Umeå Arena, därav blev inte champions of rock. http://www.championsofrock.se

  Ganska konstig stad vi bor i!

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 13:58
  Permalänk

  Tycker allt för många saknar hjärta. Tragiskt att se hur folk sviker när de behövs som mest. Låt oss fortsätta stå upp för Löven och sjunga högt och stolt. Vi grejjar detta.

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 15:37
  Permalänk

  Tragiskt att läsa era inlägg här, bloggare .. Ni tycker er verkligen kunna det här med hockey, va? Ta nu för faan och kliv ner från era höga hästar och in i föreningen och gör en insats! Det är ju fan patetiskt att läsa alla bloggare, twittrare och diverse åsiktsmånglare sitta hemma i soffan och ”veta bäst” i alla frågor. Sanningen är att de flesta av er ”vetare” har ytterst mediokra kunskaper i hockey och/eller att driva en förening på elitnivå. Gör något vettigt för h-vete, anmäl er till Björklövens eller Tegs ungdomssektioner som ledare och lär er hur det funkar innan ni kastar skit på alla

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 17:29
  Permalänk

  Är själv helt tom, sitter på jobbet men får inte mycket gjort. Har också lyckats elda upp mig med årtiondets huvudvärk. Är också i eran ålder och växt upp med Löven och helt plötsligt kan allting vara slut. Är så förbannad…

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 21:40
  Permalänk

  Svar till Peter (2010-03-30 12:02)
  Jag har absolut ingen koll på vad kommunen borde ta för att ha ett arrangemnag i arenan, eller ens hur det normalt funkar.

  Jag känner spontant att det är för få evenemang i arenan iaf, så var det när Arenabolaget ägde hallen och så känns det i dag med.

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 21:48
  Permalänk

  Svar till Hjärta (2010-03-30 13:58)
  Det finns otroligt många med hjärta, Hjärta!

  Visst svek publiken under säsongen och på så sätt är det många som på ett negativt sätt bidragit till det tämligen skrala ekonomiska resultatet. Publiktillstrmningen är dock avhängt den produkt som bjuds och den underhållning som ges. Jag tror många först nu inser vilken djäkla sits vi återigen är i. Jag tror att fler än vi så att säga blev tagna på sängen, även om vi så klart fasat för det ekonomiska resultatet.

  Jg märker iaf på kommentarer på nätet, engagemang via Facebook etc. och snacket på stan att stan verkligen vill ha kvar sitt Löven.

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 21:50
  Permalänk

  Svar till Peter (2010-03-30 17:29)
  Håller med Peter, fast jag är mest chockad besviken och ledsen… det får bara inte plötsligt vara slut.

  Svar
 • 30 mars, 2010 kl. 23:04
  Permalänk

  Svar till Hanteri Heiskanen (2010-03-30 15:37)
  Jag ska se till att du från svar från Lövenbloggaren själv också Hanteri.

  Om vi kan inte hockey och bara sitter på höga hästar och tror oss veta bäst? Tja, är det din åsikt så får du absolut ha den. Jag kan bara säga att hur man än vänder sig har man röven bak.

  Sedan kan det absolut vara svårt i dessa tuffa tider att vara oberörd och enbart saklig, klart att känslorna tar över och det är lätt att bli lite grinig. Sedan tycker iaf jag det är viktigt att försöka vara konstruktiv i sin kritik.

  Jag håller inte med om att vi enbart kastar skit, vi får snarare höra att vi är FÖR mesiga.

  Svar
 • 31 mars, 2010 kl. 08:36
  Permalänk

  Svar till Hanteri Heiskanen (2010-03-30 15:37)
  Jag skulle mer än gärna ställa mig till förfogande, men eftersom jag har andra åtaganden och två handikappade barn, så räcker inte tiden till.

  Sen är det som The Sandwich, alla har rätt till sin åsikt, du lika väl som jag.

  Avslutningsvis måste vi väl konstatera att du tydligen vet exakt hur wen klubb ska skötas, eftersom du med bestämdhet vet att vi INTE vet hur en klubb ska skötas. Kanske du ska kliva ned från din höga häst och göra en insats?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: