Apotekaren!

Återigen fredag, jag bjuder på en fräckis i brist på annat eller bara för att muntra upp lite. Det är inte alltid så lätt, inte sant?

+ + +

"En ung kille kommer in på apoteket för att köpa en kondom. Det är första gången han köper något sådant och han känner att han vill berätta varför för apotekaren.

– Jag skall hem till min flickvän på middag och träffa hennes familj för första gången ikväll och jag är nästan säker på att jag sedan kommer att tillbringa natten med henne!

Precis när killen skall betala så ber han om en kondom till.

Han förklarar: – Min flickväns syster flörtar med mig ibland och jag är säker på att hon gillar mig. Kanske har jag tur även med henne i natt!

Han tar upp plånboken men betalar för tre kondomer samtidigt som han återigen förklarar för apotekaren:

– Min flickväns mamma är väldigt ung och snygg och verkar ha ett gott öga till mig. Jag kan faktiskt ha möjlighet med henne i natt OCKSÅ!

På kvällen då alla sitter samlade runt middagsbordet inleder de middagen med att be en bordsbön. Efter bönen tar alla upp besticken utom den unge killen som fortsätter att be. Efter några långa minuter knuffar flickvännen till honom och viskar: – Jag visste inte att du var religiös!

Killen svarar: – Och jag visste inte att din pappa jobbar som apotekare!"

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: