Anton nöjd med skrällsegern

I Söndags skrällde Exlövet Anton Edlunds Gislaved rejält genom att besegra stor…ja till och med toksatsande Karlskrona med 2-1 på bortaplan. Anton var givetvis nöjd med sin insats, men fick dessvärre utgå i slutet med en knäskada: – Tyvärr så fick jag en smäll på knät i slutet så kroppen mår dock inte så gott, men jag hoppas det ska vara lugnt. Jag ska få knät röntgat och undersökt idag.

Men matchen i sin helhet är du nöjd med? – Det känns så klart kanon! Vi gjorde en väldigt stabil insats.

2700 på läktaren måste ha gett en fantastisk inramning, till och med mer än Lövens 2 300: – Ja, det var en väldigt härlig stämning! det var verkligen roligt att spela. Ja, jag såg att Löven hade mycket folk. Publiksiffran var verkligen något som gladde mig. Hoppas på att det får fortsätta så!

Hur trivs du i Gislaved? – Jag trivs jättebra! Vi har ett skönt gäng som har kul tillsammans och det gör att man trivs. Sen så är det väldigt bra folk runt laget och runt föreningen som gör att man tycker att det är kul att komma till hallen.

Ja, det är ju grymt viktigt att få spela en stabil förening. På Onsdag möts Löven-Piteå. En match du hade velat sett? – Ja verkligen! Det hade jag verkligen velat göra såklart. Ska bli oerhört intressant att se hur det går. Tror det kan bli en bra match!

Något tips hur det går? Det är svårtippat. Men jag gissar på 6-3 till Löven!

+++

Anton tror alltså på seger mot sitt gamla lag Piteå och det tror jag också. Missa inte att se matchen live på Umeå Arena onsdag kl. 19.00.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: