Äntligen över!

Kan tro att vi är några som tycker det är skönt att ökenvandringen Div 1A äntligen är över. Jag är helt övertygad att såväl lirarna själva som Jens Hellgren känner på samma sätt. Ingen kan ta ifrån laget sin ohotade position som ettans bästa och ett av de mest populära lagen, det var i alla fall inget lag som samlade ihop fler poäng. Det var dessutom vara Karlskrona HK som kunde uppvisa ett bättre publiksnitt såväl på hemma- som på bortaplan. Men det åtstår att se i fall det räcker ända fram. Jag tror oavsett att uppehållet och de nya killarna kommer göra laget gott.

2-1 borta på Clemens i iskalla Kopparhallen i avslutningen är inget att skryta med eller göra en bok om. Både tråkigt och högst oväntat att Waldehagens streak tog slut, nog var jag iaf rätt säker på att han skulle kunna snacka till sig en andraassist alltid. Nåväl, det var och är en imponerande svit oasvett.

0 thoughts on “Äntligen över!

 • 12 december, 2010 kl. 21:13
  Permalänk

  Hej!
  Tycker det är ovanligt tyst kring Tobias Lundström. Vore roligt att höra från bloggen om han fortfarande lever. 😉 Det sista var att han skulle söka vägarna från Kiruna men vad har hänt, kommer att att bli en Björklövenmålvakt igen?

  Svar
 • 12 december, 2010 kl. 23:27
  Permalänk

  Svar till Peter Fjällstedt (2010-12-12 21:13)
  Tobbe var idag andremålvakt när Kiruna vann över Boden. Vad det innebär vet jag inte, men det pratas om att en av deras målvakter ska spela med div 2 laget Kiruna City, så han blir kanske kvar i Kiruna. Att han hamnar i Löven låter som en långskott. Ska Löven värva en målvakt måste man veta vad man får. Trots att Tobbe ÄR kungen så vart står han kvalitetsmässigt idag?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: