Äntligen nya loggan för bloggen!

Äntligen har vi en ny logga och en ny toppbild här på bloggen, det vill vi så klart fira.

Vi har sedan en tid blivit ombedda av Björklöven att ta bort lövet ur vår ursprungliga logga vilket vi motvilligt till slut gick med på för att slippa en process. Vi har sedan dess jobbat med att ta fram en ny logga och den har nu blivit klar och så här ser den nu ut!

IMG_3972

Vi firar detta med att ge er läsare chansen att vinna lite priser. Bland alla er som delar och gillar vårt Logga-inlägg på vår facebooksida Löven för alltid, och/eller favoritmarkerar och retweetar på våra twitter (@lovenbloggaren och @lovenmackan) är med i en utlottning av följande fem priser:

1. En klippning (ArT by WiXners) + unik bloggtischa

2. Lunch på O´Learys för 2 pers (O´Learys) + unik bloggtischa

3. Gröngul Halsduk (Jobline) + unik bloggtischa

4. Kaffe/the inkl. kladdkaka för 2 pers (Bra Dag)

5. Biljard för 2 pers (Megazone)

Så klicka på loggan för att komma till vår facebooksida där du hittar inlägget om tävlingen. Du bör även söka upp våra twitter där vi tweetat om tävlingen. Varje gilla/favorit eller delning/retweet ska ses som ännu en lott för att ha öka dina chanser så jobba på och hjälp oss sprida vår nya logotype som mycket som möjligt.

Logotypen är framtagen i samarbete med Peter Nordin som jobbat hårt och kommit med en hel del förslag innan vi blev helt nöjda. Men nu känns det bra, mycket bra.

Peter är en grafisk designer och Cowboy (lantbruksarbetare) och lövenfrälst sedan tidigt 80-tal. Han växte upp på Böleäng nära flera gamla Lövare (Tore Öqvist, Ulf Lundström m fl) och spelade landhockey med deras avlagda klubbor. Han ser så gott som alla matcher live eller via webben. Peter bor för närvarande halvvägs till fiendeland (Ske-å) omringad av vantrogna, och har under Lövens tunga tid fått utstå en del gliringar, speciellt när dom själva haft lite tur på slutet. Han vet dock att ordningen snart är återställd. Lillebror har haft sitt lilla roliga och Björklöven är på väg uppåt igen för att återta sin plats som Västerbottens bästa lag!

Tävlingen pågår fram till i morgon fredag kl. 19 vid nedsläppet i Mora och vinnarna presenteras efter helgen.

6 thoughts on “Äntligen nya loggan för bloggen!

 • 19 november, 2015 kl. 21:10
  Permalänk

  fan vad Nice. 🙂 Snyggt!

  Svar
 • 19 november, 2015 kl. 21:47
  Permalänk

  Haha med all respekt, men så jävla löjligt av björklöven att bry sig om logan 😛

  Svar
 • 20 november, 2015 kl. 00:20
  Permalänk

  Gustav: Det kan ha sin förklaring i att en del folk kan få för sig att de två ansvariga för den här bloggen jobbar hos Björklöven & kommer det något inlägg som föreningen får skit för så kommer folk att bli upprörda på fel personer.

  Det handlar alltså mindre om vem som använder logotypen (om man nu inte har ”glömt” att söka tillstånd om att få använda den) och mer om vad man använder den i för slags sammanhang).

  Svar
  • 20 november, 2015 kl. 12:06
   Permalänk

   Jadå det förstår jag att det handlar om, men att som läsare inte kunna se att bloggen inte är lövens officiella tycker jag är rätt underligt. Framförallt om man följer bloggen ett tag.

   I vilket fall, så skulle de ha kunnat säga att ni ska förtydliga att bloggen inte är officiell, istället för att hota med domstol (som de verkar ha gjort?)

   Svar
  • 21 november, 2015 kl. 09:50
   Permalänk

   Jag mins inte att du var med när vi träffade VD Åkerblom på hans rum och diskuterade loggan Kristoffer.. Var det något mer han sa som du vill delge oss andra?

   Svar
 • 20 november, 2015 kl. 01:08
  Permalänk

  Snygg logga.

  Uselt och rejält med skit till Björklöven för loggagnället!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: