Äntligen må jag säga

Vi hade länge en rätt dassig mediakub som uppgraderades för några år sedan med den lilla fadäsen att den kom norrifrån. Nu har klubben tagit sitt förnuft till fånga och inte bara fått bort den, utan förhoppningsvis även både skrotat och sprängt spektaklet utan även uppgraderat rejält så att jag förhoppningsvis från rad tre bakom spelarbåset kan se höger sarghörn i offensiv zon i två perioder via den nya jumbotronen. Det gick nästan tidigare om inte ett ljusrör i lampsystemet just gav en reflex i mitt blickfång.

Nu har man alltså införskaffat en toppmodern mediakub på 116 kvadratmeter, samtidigt som man klär framkanten på övre läktaren, det som kallas läktarband med 65 meter LED på vardera sida. Utöver det blir det 20 meter Led bakom hemmamålet på kortsidan. Vidare har man planer på ombyggnader i arenan och att investera i nytt ljudsystem. Hur välkommet skulle inte det vara?

-Det finns en långsiktig plan och sedan får vi se i vilken takt vi har möjlighet att bekosta den här typen av investeringar. Tillbyggnaden under Ståplats H och utökning av loger och platser kring loungeutrymmen har redan varit uppe i arenagruppen så vi får se var det landar framåt.

-Nu ligger främst fokus få att montera upp mediakub och led. Det kommer nog bli på håret men vi hoppas kunna att det ska vara på plats till seriepremiären, säger VD Anders Blomberg till klubbens hemsida.

*

Vad tycker du om klubbens nya planer och vad skulle du vilja göra med den gamla jumbotronen om du fick ta hand om den efter eget huvud?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet.

5 thoughts on “Äntligen må jag säga

 • 13 juni, 2021 kl. 12:12
  Permalänk

  En önskan vore, när de går ut med att det ska göras en del ombyggnationer, att damerna får sig ett omklädningsrum.

  Svar
  • 14 juni, 2021 kl. 07:30
   Permalänk

   Mm, de e ju pinsamt dåligt att damerna inte har något måste jag hålla med om…

   Svar
  • 18 juni, 2021 kl. 00:12
   Permalänk

   Dåligt som fan såklart, men det är en fråga för hyresvärden. Umeå kommun.

   Svar
 • 13 juni, 2021 kl. 12:39
  Permalänk

  Tycker man ska sänka taket. Ta bort övre etage inklusive alla vadderade stolar. Stenhårda träbänkar ska det vara. Ersätta mediakuben med en vit klocka. Gärna med lampor i som ofta är trasiga. Sätta upp saftblandare bakom målburarna på varsin sida. Flytta resultattavlan till hörnet ovanför ismaskinen så att en tredjedel av publiken inte kan se den. Rock n roll part 2 ska spelas som entré och mållåt.

  Svar
 • 13 juni, 2021 kl. 14:53
  Permalänk

  Mycket välkommen uppgradering. Sälj den gamla och lägg pengarna på J20 laget.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: