Äntligen lite samarbete

Till slut får vi alltså se lite samarbete mellan Lycksele och Björklöven. Lövens hemsida uppger att fyra löv utöver Daniel Despotovic kommer att finnas på isen när Lyckelse på söndag tar emot serieledande Asplöven. Kvartetten Maksim Matushkin, Alexander Eriksson, Marcus Lundberg och  Marcus "Mezzy" Jonsson. Matchen är som man beskriver den mycket viktig. Faktum är att Lycksele ligger tre poäng före Boden som har Kalix på hemmaplan i denna sista omgång. Boden lär med största säkerhet vinna vilket kräver att Lycksele tar minst en poäng för att hålla undan och ta den fjärde och sista platsen till Allettan. Hyfsat viktig match. Synd att Lycksele inte ligger nästgårds.

0 thoughts on “Äntligen lite samarbete

 • 19 december, 2009 kl. 15:50
  Permalänk

  ja att lycksele vill låna är ju inte så konstigt.. viktig match som fan… för lyckseles del är det bara hoppas att löven spelarna tillförnågot.. Asplöven är inte dåliga…

  Svar
 • 19 december, 2009 kl. 18:41
  Permalänk

  Svar till kaijser s….e (2009-12-19 15:50)
  Något tycker man att grabbarna ska kunna tillföra, även om det säkert inte blir lätt. Ny hall, ny dräkt samt att Asplöven innehåller en hel del spelare som säkert inte skulle skämma ut sig i allsvenskan gör att grabbarna står inför en tuff utmaning.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: