Äntligen comments!!

Tidigare har bloggen skämtat om och drivit med Lundberg och dennes Inga kommentarer! Måste ändå säga att repliken häromdagen var vass och torde ha tagit rätt bra i magen. 

Slettvoll/Jäger(/Lectaler) har som alla känner till varit ett av spåren som sportchef/tränare och på så sätt sportsligt ansvariga. Jag har i någon kommentar antytt att Slettvoll förhandlat via media, så kanske inte fallet är.. men oavsett så har John uttalat sig. Såväl VK som Folkbadet vinklar gärna och sätter så smaskiga och säljande rubriker som möjligt. Vem som kontaktat vem och vem sagt vad går bara att spekulera i. Jag vill på intet sätt tro att Löven chabblat bort något, jag tror istället att intresset helt enkelt svalnat eller ännu värre inte varit så hett från början…

Men om, jag säger om, No comments och styrelsen chabbblat och suttit passiva med armarna i kors och haft skägget hos brevbäraren i det blå skåpet är det illa. Det är inte bara illa, utan då mår jag illa, skitilla.. skitilla.. usch, usch, usch. Slettvoll hade utan tvekan varit kaptenen som fått sponsorer och fans att tro att båten kunde flyta igen… Jag hade älskat denne hockeyproffessor i vårt bås med någon obskyr kavaj eller vanlig hederlig täckacka för den delen. Nu verkar det tyvärr int bli så och ifall intresset svalnat från Johns sida är det kanske lika bra..

+ + +

Återstår att se vem eller vilka som tar på sig uppdraget. Upplägget med Slettvoll och Jäger (ev Leche) hade varit klockrent ur många aspekter, inte minst att de är bekanta  med föreningen och att såväl Jäger som Slettvoll bor i stan. Om tanken är att kombinera sportchef med tränare hade det varit perfekt med någon så lokal som möjligt som brinner för klubben och tänkt arbeta långsiktigt och målmedvetet under flera år, kontinuitet eller vad det kan heta?

+ + +

Om John och Jesper gjort som No comments Lundberg hade vi missat en sanslös silly season hype, men i dag hade vi varit mindre förvirrade och besvikna. Jag börjar förstå Lundberg mer och mer faktiskt, visserligen fruktansvärt tråkigt men att tolka och spekulera än hit, än dit på tämligen lösa boliner kan faktsikt skada mer än göra nytta.

Inga kommantarer kommer iaf att bli mitt svar på din nästa fråga…

0 thoughts on “Äntligen comments!!

 • 19 mars, 2010 kl. 11:37
  Permalänk

  Tjena.
  Jag har följt debatten om Lövens framtid och tror mig ha svaret på Lövens problem.
  De senaste åren har försvarsspelet varit under all kritik. Uppspelen från backarna har varit både omständigt och långsamt. Ingen har riktigt klivit fram som en pointman i PP heller.
  Jag tror att jag Ulf Ödling med flerårig rutin från A-laget med Elitseriespel som grädde på moset skulle vara den bästa lösningen för laget på sikt. Med mig kommer den gamle skyttekungen Anders Nejdsäter tillföra oerhört mycket liksom Peder Bejegård som främst kommer jobba som skridskoåkningsinstruktör.
  Väl mött!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: