Äntligen!

Äntligen sker lite förändingar i laget. Schultz placeras med Öberg och det är det enda rätta. Han är den ende som kan servera Jesse med de rätta mackorna. Med Isaksson som tredjelänk saknar vi kanske en murbräcka eller någon som tar den obekväma platsen i målvaktens nylle, men dessa lär vara så pass rörliga att det kanske inte behövs? Hur det sen blir när Qvist kommer tillbaka får vi ta då. Det är nu vi måste börja vinna och då är dessa förändringar fullständigt nödvändiga. Sedan gillar jag att Jens Ledin äntligen får en ärlig chans. Jag är helt övertygad att han kommer att ta den.

Ville och Eriksson i tredje backpar KAN bli bra, även om jag faktiskt är negativt överraskad av herr Eriksson så här långt. Han känns vilsen och seg ut på banan, men samtidigt har han beränsad tid på stor rink och kan kanske växa i takt med förtroendet. Vi får hoppas på det.

Att Stenling och Zetterström hamnar på bänken är verkligen på tiden. Wikström har sett seg ut vilket är helt förståeligt och Mini-Thörnan gnuggar men mest i tomma intet. Matushkin har än så länge inte heller visat sig värdig en ordinarie plats.

0 thoughts on “Äntligen!

 • 12 oktober, 2009 kl. 19:08
  Permalänk

  Äntligen får Ville kliva uppåt i linerna. Har varit tillsammans med MJ dom absolut 2 stabilaste backarna. Hade vart kul om dom sätter ihop Ville med Heino när han kommer tillbaks, Heino offensiv och Ville defensiv. /Peter T

  Svar
 • 12 oktober, 2009 kl. 21:08
  Permalänk

  Peter måste ha varit full eller nått då han såg Ville lira. Han har inte visat alltför hög klass… Inga vidare bakåt och helt värdelös framåt. Tyvärr.. Du har helt glömt Svedberg eller? Nils Andersson borde däremot få mer istid, där finns det iaf potential till att utvecklas till nått bra.

  Svar
 • 12 oktober, 2009 kl. 22:33
  Permalänk

  Något behövde göras och detta är ”lagom”. Bra att Zäta och Stenling får sitta. Spännande att se vad Nisse kan göra med Korken och vad Alex och Ville kan göra när de äntligen får speltid. Vill gärna se små tendenser till magi från Jesus och Öbba.

  Svar
 • 13 oktober, 2009 kl. 09:26
  Permalänk

  HAHA! Mycke istid är inte alltid lika med BRA spelare, håller iofs med om Nisse där finns potential. Ville kommer nog att få dig på andra tankar. /Peter T

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: