Antiklimax!

Finns inget annat ord. Hade tänkt komma på eller hitta en lämplig metafor för att beskriva den satans tomhet och djävla hopplöshet man känner, men det går inte. 57 helvetiskt få sekunder i från 1-0 i både matchen och serien. Nu blev det istället först en kvittering och sedan dessutom en både snöplig och plötslig död 6 min och 7 sekunder in på den fjärde perioden.

Näe, just nu orkar jag inte mer.

0 thoughts on “Antiklimax!

 • 9 mars, 2011 kl. 23:17
  Permalänk

  I såna här stunder tänker jag på Mattias Lundberg. Jag glömmer ALDRIG!

  Svar
 • 9 mars, 2011 kl. 23:51
  Permalänk

  Mycket bra rubrik! Efter målet drog spelarna OCH domartrion lika fort som en avlöning. Micke Andersson, näe inte han, utan domaren brydde sig inte att ens meddela Asplövens målskytt. Nu sket man ju i vilket men tur det finns kollegor i seken som har rutin och plockade ett nummer i högen. Matchsponsorn fick jaga spelarna inne i omklädningsrummet…. Sedan undrar jag vart inställningen att hjälpa varandra var ikväll??? Robin Axbom skakade på huvudet åt sin backollega och sånt sänder väl knappast rätt signaler? Kvällens positiva var publiksiffran och stödet från H. Mäktigt!

  Svar
 • 9 mars, 2011 kl. 23:52
  Permalänk

  Svar till peken (2011-03-09 23:17)
  Bra minne du peken. Det finns många profiler man har svårt att glömma, tidigare var det dem på isen.. inte nu längre. Nu har de största profilerna, tyvärr negativa, synts utanför densamma.

  Svar
 • 10 mars, 2011 kl. 00:08
  Permalänk

  Vi är många som tänker på mattias Lundberg en kväll som denna. Jag är bitter, arg och besviken. Men finns inget att skylla på ikväll, vi hade marginalerna med oss på några finfina lägen för asplöven. Bara att rikta in sig på en lång lång epok av division ett spel. Orkar man det?

  Svar
 • 10 mars, 2011 kl. 00:16
  Permalänk

  Svar till Matchspeakern (2011-03-09 23:51)
  Tack Matchspeakern!

  Jo, det blev liksom lite tomt. Tråkigt för både spelare och fans såklart, det var ju inte så långt ifrån.. Tyvärr var det knappast helt orättvist. Men i dessa tider tar jag mycket hellre orättvisa segrar än rättvisa förluster.

  På nåt sätt kändes det tyvärr som bränslet inte riktigt fanns i kväll. Sedan var rädslan att förlora mycket större än viljan att vinna. Vi borde ju ha pumpat på och nyttjat det faktum att Asplöven var ringrostiga. Kändes tvärtom, Asplöven var entusiastiska och vi slitna..

  Men publiken och GD var så klart mycket bra, synd att det inte är vi som kvalar!

  Svar
 • 10 mars, 2011 kl. 00:27
  Permalänk

  Jag är lika arg & tvär som alla andra, men jag tänker for one INTE ge upp. Det är bara förlorare som ger upp. Nej, Nu tar vi Asplöven på samma sätt på DERAS hemmaplan. Då ska vi se vem som skrattar bäst.

  Svar
 • 10 mars, 2011 kl. 00:32
  Permalänk

  Svar till Hjul (2011-03-10 00:08)
  Usch det låter helt ärligt rätt tungt Hjul.. ”Bara att rikta in sig på en lång epok av division ett spel”

  I kväll var vi absolut inte tillräckligt heta, förstår ärligt inte varför. Det håller inte med att säga slitna, spelprogrammet har vi vetat om hela säsongen, det ska vi vara förberedda för. Jag känner mest bara tomhet, ilska och besvikelse.

  Men det är knappast bara Lundberg som ska hängas ut, finns så många som gjort alldeles för lite och alldeles för galet genom åren. Nä, fy faan.

  Svar
 • 10 mars, 2011 kl. 00:37
  Permalänk

  Svar till Kristoffer Grundström (2011-03-10 00:27)
  Än så länge hoppas jag inte heller nån gett upp Kristoffer, men vägen till Kvalserien är inte direkt krattad..

  Lite ny och mer energi, inte alls omöjligt att vinna i Happis.. men det blir inte lätt. Fast vänta, var det inte i motvind som draken skulle lyfta? Då blir vi garanterat fler som skrattar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: