Anotherdayhockey!

I hemvändartider och jippo med utomhusmatch i Karlstad saknar man inte så lite hockey en dag som denna. Klapparna är öppnade, släkten har checkat ut och skinkan är i alla fall halväten. Nog hade det varit skoj ifall vi minst lirat i Allsvenskan och man fått ladda upp för lite hockey mitt i julefriden. Vi hade kunnat inleda med att käka buffé hos Dereje på Örnen Snack och sedan i förd tomtedräkt heja fram våra gröna krigare till poäng och seger. Efter en skön viktoria hade kvällen varit ung och vi hade lagt en bra grund för en synnerligen lyckad kväll. Nu är det som det är och jag hoppas verkligen den här säsongen blir den enda i ökenserien Div 1A.

Apropå jippo och utomhus, även om det var ett aprilskämt så hade det varit sjukt häftigt någon gång i framtiden.. inte sant?

+ + +

Ni glömmer väl inte heller att världens häftigaste hockeyturnering startar i kväll? Nu har jag dessvärre inte lyckats hitta en kanal som visar inledningen mot Norge, men det får väl kanske duga med Ryssland mot Kanada på Eurosport!? Turneringen är givetvis junior-VM.. nu utan Mårts men med Roger Rönnberg, lite drygt att vissa av matcherna kommer visas på lite olämpliga tider bara. Men nu biter vi ihop och njuter av 100% hockeyshow. Mer energi, intensitet, engagemang eller lidelse ser man aldrig än vid dessa turneringar.

Stort tack på förhand killar och givetvis lycka till!

0 thoughts on “Anotherdayhockey!

 • 27 december, 2010 kl. 01:57
  Permalänk

  När ”The Sandwich” skriver blir allt så fantastiskt löjligt. Väx upp! En annars så bra blogg förstörs att dina löjliga inlägg, skärp dig eller försvinn.

  Svar
 • 27 december, 2010 kl. 08:18
  Permalänk

  Svar till Johannes Eriksson, Tvärålund (2010-12-27 01:57)
  Vad är problemet, Johannes? Han skriver om hur han önskar att det hade varit. I bara en halvperfekt värld hade vi haft det så. Ser inte att du spytt galla över Lövenkollen som skriver ungefär samma sak idag? Dock ska du ha cred att du vågar stå för vad du tycker med ditt namn och hemvist, men till syvene och sist så är detta vår blogg där vi väljer orden. Du är mer än välkommen att gästskriva så vi kan skärskåda din stil att skriva. Utöver det aå kommer The Sandwich att fortsätta skriva på samma sätt, vare sig du gillar det eller inte.

  Svar
 • 27 december, 2010 kl. 11:46
  Permalänk

  Svar till Johannes Eriksson, Tvärålund (2010-12-27 01:57)
  Konstruktiv kritik i sin allra renaste och bästa form, jag tackar allra ödmjukast Johannes.

  Men i det här inlägget har jag rätt svårt att se vad som är fantastiskt löjligt. Du får mer än gärna försöka förklara hur du tänker eller vad du menar. Nä, just ja.. det var ju inte bara det här inlägget utan alltid när jag skriver.

  Men jag ska absolut försöka växa upp. Skärpet är redan på, men försvinna kommer jag knappast att göra..

  God fortsättning!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: