Annonsera på, lr sponsra bloggen??

Vilket framgår av loggan uppe i vänstra hörnet har supporterbloggen Löven4Ever i sin nuvarande tappning funnits sedan 2006. Vi går alltså in på vår 12:e raka säsong, vilket torde göra oss till en av de äldre hockeybloggarna i hela landet om kanske inte den äldsta.

Ni som följt oss under resans gång vet att vi under tre säsonger tillhörde VK och därefter under två säsonger skrev på Umeå Tidning för att numer helt stå på egna ben. Det här är för övrigt andra säsongen vi kör under egen flagg och utan någon som helst fast ersättning för bl.a. biljetter, resor, teknik, tv och även mycket arbetstid som ska jobbas i kapp när vi flexat ut för att göra intervjuer med ledare, spelare eller andra gröngula profiler.

Självklart brinner vi för detta, vi vill även fortsätta skriva och driva bevakningen av Björklöven och kanske bidra till ökat intresse för laget på vårt eget sätt, men numer är de enda små intäkterna vi tyvärr får vad annonserna via google ger.

Under de senaste säsongerna har vi utöver vanliga inlägg i form av text, uppskattade intervjuer, enkla ”studioprogram”, en del videos (Ex.vis Dagdrömmaren) även haft återkommande tävlingar som Löventipset eller tippa första målskytt och liknande.

Ni som såg intervjuerna från UPC ”Återsamlingen” med #35 Werner och #57 Andersson och läste inlägget förstod nog att vi återigen står inför en del utgifter i form av bl.a. stativ även om nu micken är löst. För att vi ska kunna fortsätta driva bloggen på samma sätt och helst utveckla Löven4Ever till nästa nivå vill vi bara så ödmjukt som är möjligt be er läsare om hjälp.

Vi är så klart oerhört tacksamma för de generösa partners vi hade förra säsongen i form av Björklöven, ArT/TrenD by WiXners, Jobline, Megazone samt Umeå RC som på olika sätt bidrog och bl.a. skänkte priser i tävlingar. Vi vill även återigen tacka Axellöf som gett oss möjlighet att nyttja bilder och även varit behjälplig vid de bilder vi tidigare auktionerat till förmån för Supporterspelaren 17/18. Sen har det vid ett par tillfällen helt oväntat trillat in pengar från privatpersoner och det är vi förstås lika tacksamma för.

Men nu vi ber återigen er läsare att sprida detta inlägg och budskap så vitt och brett som bara är möjligt. Vi alla gröngula fans vill så klart att intresset för Björklöven ska öka än mer om visionen att ”Sveriges mest älskade hockeyförening” ska kunna uppnås och bloggen vill så klart vara med på den resan. Men för att det ska vara möjligt och för att vi på bästa sätt ska kunna bevaka Björklöven ber vi om allt tänkbart stöd som är möjligt.

Du som företagare, eller du som läsare som känner en företagare, tipsa gärna att de gärna kolla under rubriken ”Annonsera här?”. Här kommer vi så klart även själva nyttja de kanaler vi har, men det hindrar inte er från att försöka bidra eller hjälpa till om ni har möjlighet.

Utöver annonsering på bloggen, sponsrade inlägg och därigenom bättre ekonomiska möjligheter, har vi även behov av matchbilder etc. för att göra inläggen och därigenom även bloggen mer levande. Så är du en fotograf eller känner någon, får du/ni gärna höra av er på contact.loven4ever@gmail.com

Vill du och ditt företag annonsera på, bidra med teknik, sponsrade inlägg etc. eller möjligen på annat sätt sponsra bloggen, eller skänka priser till tävlingar under den kommande säsongen, hör bara av er via mail på contact.loven4ever@gmail.com

..och du som läsare som känner någon företagare, vi hoppas så klart du sprider denna info så att alla företag som på något sätt skulle vilja bidra, även ges den möjligheten.

Utöver möjlig annonsering, skänkta priser till tävlingar från olika företag finns alltid möjligheten att frivilligt donera bidrag till bloggen. Se rubriken ”Donera”, där det allra enklaste sättet kanske är att bara swisha till
070-517 34 76
. Det kommer med jämna mellanrum bidrag till bloggen (nu senast Roger H) och alla dessa bidrag, stora som små, sätter vi så klart extra stort värde på.

Tack på förhand för att ni hjälper oss sprida budskapet!

– För evigt, för alltid! –

björklöven

wixners

13886440-FR4Lu

megazoneUmeåRC

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: