Annandagshockey!!

I dag är det återigen nedsläpp i Elitserien och i morgon är det Allsvenskan som står på tur. Frågan är ändå om det inte är allra mest intessant att följa småkronorna och deras framfart i deras världsmästerskap den kommande tiden. Öppningsmatchen är mot Tjeckien i kväll och kan ses på SVT24 klockan 20. Som det största hotet till kvällens match målas Jakub Sedlácek upp.

Jag kan verkligen inte tänka mig mer engagerande hockey; killarna spelar för sin framtid och sitt land. Engagemanget, inställningen och intensiteten är så påtaglig att den formligen går genom tv-rutan. Killarna står upp i båsen och det smäller i varje närkamp så att svetten yr. Det är inte alltid skönspel, killarna håller inte alltid den uppgjorda spelplanen men det är just det som är så otroligt roligt och väldigt intressant.

Ingen grön-gul att hålla ögenen på i år så vi får väl granska och följa hur Markström, Pääjärvi-Svensson och de andra sköter sig. Just ja, höll på att glömma ett annat länslag som har några spelare med, de killarna får vi väl bua åt eller något! Aftonbladet har listat de allra mest intressanta spelarna. Jag längtar i alla fall redan till nedsläpp, gör du och varför tycker du att just den här typen av hockey så intressant??

+ + +

Söderling avslutar 2009 och inleder 2010 tämligen furstligt, man kan inte säga annat än att gossen kommit upp sig i smöret. Passa på och njut och gott nytt 2010 Robin!!

0 thoughts on “Annandagshockey!!

  • 26 december, 2009 kl. 16:33
    Permalänk

    The S är på tå och ingen annan är gladare för det just nu än jag. Julmaten har satt sina spår och även om det blev ett pass på IKSU spa idag så är både kropp och huvud mer än lovligt seg. satt just och funderade hur man skulle sammanfatta det faktum att just JVM är det mest intressanta av VM. Är det det faktum att det vuxna VM:et bara innehåller bottenskrap av spelare? Förvisso är det säkert en anledning, men mer tycker jag att juniorerna lyser av ett självförtroende och kämpaanda som man aldrig ser i det ”riktiga” VM:et. Jag längtar redan. Go Sweden Go!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: