Anekdoter,tecken och noja

Att det skulle bli seger igår mot Almtuna trodde ni nog, men jag visste förvisso lite redan på förhand. Alla tecken tydde ju på det. Vet inte hur många som hängt med i mitt sök efter olika tecken för utgången i olika matcher, men ni är många som är likadana. Har det inte för mig varit en scanner på ICA ned nr 19 så har det varit en sån där platta man får på Vezzo med nr på so ringer när maten är klar. NI funderar säkert om ni ska ha bägge armarna på tröjan uppkavlade eller halsduken på i alla perioder. Ofta har det i alla fall stämt för mig och till gårdagens match kanske crescendot kom.

Ni som följer oss på Instagram vet redan detta, men igår av alla dagar kunde vi äta en burgare på Smash N Grab, ni vet som drivs av bla. Jon Palmebjörk. En av hans kanske mest minnesvärda matcher var ju mot just Almtuna där han gjorde fyra mål. Jag åkte dit med sambo, sonen och mötte upp en kollega till henne. Pga. av lång kö gick de in och handlade på Coop där smash vagn stod och jag lämnades att handla Burgare åt alla…fyra stycken. Fyra mål..mat. Av Jon Palmebjörk. Samma dag vi möter Almtuna hemma. Försökte släta över de givna tankarna tills jag fick min lappar. Den första burgaren fick nr…74!

Något som alla kanske inte minns var att alla Jons mål assisterades av Stefan Öhman (även det femte av Olof Mårs)

Trygg i allt med god mat framför mig och med dagdrömmaren med mig (ni minns?) och en stensäker seger dök helt plötsligt matchspeaker Stefan Lindgren upp som sett mina instagraminlägg (@loven4ever) och ville ha en god lunch. VI började snacka om dagens match och om det fanns några svåra namn för honom att lära sig. Vi noterade att det inte fanns det, men just som jag sa att Mattias Granlund även har nr 20 i Almtuna fick Stefan sin lapp och vad stod det på den…jo, nr 20!! Kan det tolkas annat än att ungefär halva lunchen symboliserade Jon, Steffe och Björklöven och andra halvan Matte och Almtuna. Säger lite tur vi vann, eller?

Vad har ni för egenheter och udda företeelser inför och under matcher? Skriv en kommentar..

One thought on “Anekdoter,tecken och noja

  • 28 september, 2019 kl. 14:04
    Permalänk

    Någon som har stenkoll på statistik och kan bekräfta detta? Känner en som följt Björklöven sedan 1978 och som berättar att detta är första gången någonsin som Löven är i serieledning i MER än en omgång i en rikstäckande serie. Tidigare gånger Löven varit i serieledning så har de direkt tappat den i omgången efter, var bl. a. så under exempelvis guldsäsongen 86/87…

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: