Andersson och Backman saknas i laget mot Gnaget

Björklöven har släppt laget som ska ta sig an AIK hemma i T3 Center ikväll och det ser ut som följer.

Målvakter:
Adam Werner (Oscar Masiello)

Backar:
Mikko Pukka – Jakob Stenkvist
Stefan Andersson – Simon Åkerström
Niklas Pavel – Jacob Andersson
Adam Berglin

Forwards:
Alex Hutchings – David Lindqvist – Roope Talaja
Austin Farley – Axel Ottosson – Nicklas Johansson
Erik Rainersson – Tobias Hage – Cody Murphy
Marcus Jonsson – Andreas Vikström – Mattias Granlund
Isak Stenlund Ädelgran

Fredric Andersson (Oklart), Simon Backman (Oklart), Lukas Eriksson (överkroppskada), Jonas Emmerdahl (skadad) och Emil Wikström (Skadad).

Tre viktiga spelare saknas alltså efter senaste matchen och det är Fredrik Andersson, Simon Backman som av ännu oklar anledning saknas och sen då Lukas Eriksson som dras med en överkroppsskada. Frågan är om det är samma skada som efter Modo? Simon Backman ersätts av Stefan Andersson, Fredrik Andersson av David Lindqvist, som då i sin tur ersätts av Nicklas Johansson. Lukas Eriksson ersätts av Erik Rainersson och åter in i laget kommer till Vännäs tidigare utlånade Isak Stenlund-Ädelgran som inleder som 13:e forward. Adam Berglin kommer in som sjunde back.

Vi hann alltså ha typ ordinarie lag i två matcher och sen verkar skadehelvetet eller vad det nu är som håller ex 13 och 49 borta från spel, men duktigt less blir man ju. Sen är det ju alltid skada på ”fel” spelare även om ordet ”rätt” givetvis inte heller passar in då man inte kan välja vilka som ska bli skadade, men ni förstår tankesättet. Huvva! Era tankar? Skriv en kommentar..

6 thoughts on “Andersson och Backman saknas i laget mot Gnaget

 • 29 november, 2017 kl. 13:12
  Permalänk

  Det känns ju inte så där superbra när Nicke går in i andrafemman. Förstår inte riktigt vad han har där att göra. Backbesättningen känns inte heller så himla bra med långsamme Stefan Andersson i andralinan. Man får hoppas att de som kommer till start steppar upp rejält, annars kan det nog bli en rätt jobbig tillställning. Hoppet är ju det sista som överger en, så förhoppningsvis en knapp seger med 2-1. Mål av Talaja och Ottosson:)

  Svar
  • 29 november, 2017 kl. 13:29
   Permalänk

   I dagens läge hade jag formerat enligt följande:
   Alex Hutchings – David Lindqvist – Mattias Granlund
   Austin Farley – Axel Ottosson – Roope Talaja
   Erik Rainersson – Tobias Hage – Cody Murphy
   Marcus Jonsson – Andreas Vikström – Nicklas Johansson

   Svar
   • 29 november, 2017 kl. 14:13
    Permalänk

    Känns ju som den uppenbara uppställningen men istället känns det ostabilt rakt igenom istället för att iallafall ha 2 första kedjor känns det nu som att det istället blir en 3e kedja i varje formation

    Svar
 • 29 november, 2017 kl. 14:22
  Permalänk

  Ja vad ska man säga, precis som man befarade så har Fagervall än en gång lyckats formera ett slätstruket lag. Nicklas J med Otto och Farley, huuuur tänkte han då? Varför har karln så evinnerligt svårt att precis som väldigt många andra lag formera två riktigt vassa offensiva kedjor och sedan enn tuff hård lina och en lina som avlastar och kanske tar mycket av BP. Börjar tro att det är så krasst att vissa spelare har inskrivet i sina kontrakt var de skall spela och då vågar inte Fagervall ta något annat beslut trots att det är han som byggt laget. Vi får trots allt hoppas på vinst ikväll …….

  Svar
 • 29 november, 2017 kl. 15:35
  Permalänk

  Är Backmans skada allvarlig, så måste det in en ny back NU. Det räcker inte med att Emmerdahl snart är tillbaks ifall Backman blir borta en längre tid.

  Svar
  • 29 november, 2017 kl. 16:29
   Permalänk

   Man har ju sökt back länge, men skulle vara tråkigt om det i slutändan bara blir en ersättare och inte en förstärkning.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: