Andersson: – Ni fans är något utöver det vanliga!

I torsdags studsade grabbarna tillbaka efter den första lite snöpliga suddentorsken i A3 Arena, Man körde över MODO och vann tämligen klart med 3-0. Sajten ville kolla läget med kapten Andersson dels om känslan att spela inför tomma läktare och sedan om stödet från alla gröngula fans.

13 Andersson Foto: Löven4Ever

I torsdags till sist en tämligen klar och rättvis seger med 3-0, dina tankar kring matchen dagen efter? – Ja, jag tycker vi har fyra femmor som gnuggar ner dem över tid. Alla åker mycket griller!

Det känns som att ni har ett betydligt bredare material och kan snurra på fler gubbar, håller du med och vad kommer det att betyda för en ev. fortsättningen av finalserien? – Absolut, har varit en av våra styrkor hela säsongen.

Det går ju inte att hoppa över frågan kring hur det känns att lira inför tomma läktare, hur kändes det egentligen? – Det kändes skumt som fan. Ovant i första perren, sen tycker jag att vi glömmer bort det och bara fokuserar på vårt spel.

Ruggigt snyggt i torsdags att efter matchen åka och slå i plexit mot den normalt sett så gröngula kurvan i Fjällröven Center, vad säger du om stödet från alla fans som bl.a. köper biljetter till en stängd match? – Stödet är ju nästan overkligt. Vi ville visa at vi alltid känner er i ryggen genom att åka dit, ni fans är något utöver det vanliga.

Nu har vi fått ett beslut om att pausa finalen och slutspelsserien tills vidare, säkert ett korrekt och nödvändigt beslut.. risken finns så klart att säsongen kommer avslutas. Vilket antiklimax det skulle bli efter den fantastiska säsong ni gjort, hur går dina tankar kring det? – Det känns så klart konstigt att det bara skulle ta slut helt plötsligt. Nu vet vi att skjuts upp. Allt vi vet är att vi gjort det jobb vi kan göra hittills. Vi har fokus på att gå upp.

Om säsongen sulle ställas in och både ni och MODO berövas chansen till SHL-kval, hur tycker du att ligorna bör hantera det? – Hur jag tycker ligorna bör ska göra vet jag inte. Det enda jag vet är att alla i Björklöven. Spelare, ledare och fans har gjort allt man kan begära för att gå upp hittills. Jag hoppas vi får spela om det, men självklart är alla spelare införstådda i att människans hälsa går först.

Stort tack Fredric, hälsa grabbarna och ni vet att vi kommer fortsätta stötta er ända in i kaklet! – Tack, tack.. det vet vi!

Ett gröngult ståplats H Foto: Lucas Norlin

*

Tyvärr kom den beställda Olle Liss-peruken en dag för sent, kunde därför inte köra med Liss-looken i första finalen men var då inställd på att köra i den i den tredje finalen. Nu blir det så klart inte så.

Det känns så klart snopet, men det vi fans faktiskt kan göra är att fortsätta köpa biljetter apropå #fyllhallen eller beställa nåt i souvenirshopen.

Kommentarer, reflektioner eller tankar..?! Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: