Andersson: -Jag blev faktiskt chockad när jag tittade upp!

Vid tog pulsen på Stefan Andersson inför morgondagens heta match mot Modo, hur känslan är, om nycklar att få igång hans PP-enhet och vad han minns från förra invasionen.

Stefan tror man hitta spelet i hans PP-lina. Foto:Löven4Ever

Känslan just nu inför Modo, Stefan? Bara som en vanlig match i lunken eller hetare än så? -Vi har en riktigt bra känsla i gruppen inför matchen mot Modo. Vi har haft bra fart och intensitet på träningarna i veckan och kunnat gnugga en hel del detaljer. Sen kommer det bli en härlig inramning och det blir såklart extra kul att spela inför fulla läktare och många taggade ditresta lövare! Kan fortfarande rysa när jag tänker tillbaka på fjolårets invasion av gröngula.

Det väntar en het match, förmodligen en hel del utvisningar och möjligheter i PP. Du spelar en ju i en PP-uppställning och det känns som den enhet har en del skruvar att skruva på innan det sitter. Vad är det enligt din syn som saknas just nu? -Vi har fått bra möjlighet att träna ihop vårat PP i veckan som gått och fokuserat på pucktempot och en del intressanta spel för att komma till bra avslut. Tycker det sett bra ut och alla hittar sina roller mer och mer. Det viktiga för ett lyckat PP tycker jag är just pucktempot och att få många bra avslut med skymning och returtagare.

Ryktas om 2-3000 lövare som kommer att vara på plats. Vad minns du av fjolårets invasion? -Som jag sa tidigare så är det lätt att rysa när man tänker tillbaka. Jag blev faktiskt chockad när jag tittade upp och såg hur många gröngula som var där då, otroligt häftigt var det!

Någon hälsning till de gröngula som reser ned? -Tack för det grymma stödet, tillsammans grejar vi 3 poäng!

Och hur slutar matchen? -3-0 till oss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: