Andersson: – Gäller att matcha deras intensitet!

Nyligen publicerade Löven ett klipp på sin youtube-kanal (länk) där Buss-Urban visade upp Lövens fina buss. Enligt Urban hade kaptenen den bästa platsen längst fram och sajten ville såklart stämma av detta med Fredric själv och även höra tankarna inför mötet med Södertälje SK.

Men först kollar vi med Andersson om tankarna efter BIK.

Till sist 4-5 mot BIK, ta oss genom matchen!? – Vi jobbade oss in i matchen. Tog över och var effektiva. Sen går vi ifrån vår gameplan och bjussar in BIK i matchen.

För att vara en match i Nobelhallen ovanligt lugnt, få utvisningar etc.? – Ja, men vi får se det som nått positivt. Att vi va bättre med disciplinen med klubborna.

Det så klart positivt, men ni hade 5-1 tidigt i tredje och de tar därefter time out.. hur ser du på deras reduceringspuckarna kontra spelet i sig? – Vi slutar lira vårt spel med att få puckarna djupt och va ödmjuka, samtidigt som BIK gör en jäkla bra push och får energi. Det ska man inte ta ifrån dom. Dom gör det bra.

Men annars sjunde raka och första påsen för säsongen, fanns väl ändå en del att glädjas åt? – Japp. En vinst är en vinst. tre pinnar delas ut och vi tog alla.

I klippet med Urban menade han att du hade bästa plasten i bussen, vem hade den näst bästa på hemresan från Karlskoga? – Jag gillar min plats. Kunna se ut.. ha, ha! Men jag tycker Hutch och Cranny har bästa platsen. Speciellt när vi slaggar hela natten i bussen. Dom har stort utrymme på golvet med madrasser.

Sedan då detta med poker, vem är pokerhajen i gänget och vem är det som skriker som värst vid en förlust vid bordet? – Dom rösterna man hör hela vägen fram till mig är Deilert och Wiken. Det kan hetta till rejält ha, ha. Men det är kul! Mest garv man hör

Nu närmast SSK på söndag, tankar inför den matchen? – Det blir kul. Södertälje har många bra lirare. Så det kommer gå undan. Gäller och matcha deras intensitet så kommer det gå bra.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: