Analys efter segern..

Hur har ni med slutspelsskägget? För Lövenbloggaren kliar det som satan! : ) Raka sig? Noway, highway!

VK:s sportchef Patrik Krainer hyllade Green Devils i en kommentar och underteckad kan bara hålla med. Vilken syra vid introt. Idag spelade vi 6 mot 5 hela matchen. Tack GD. Än en gång utgjorde ni skillnaden. Faan vad vi älskar er!

Vi snackade tidigare om den klassiska reklamringeln "Ät o må på grill 22". Jag säger bara: "Den som vill vá me, ställer dig i GD".

Bloggen kollade läget med Nybro om vad de tyckte du om inramningen och fick följande uttalande: Riktigt bra tryck idag, även som bortalag blir det roligare då, många som sa att klacken var bra.Sug i er, Green Devils. Ni är t.o.m bättre än folk säger. Weltklasse!

Bytte några ord med Fredrik Öberg både före och efter matchen. Före var han grymt fåordig. Enormt fokuserad på vad som komma skulle. – Vi vinner två raka, var det tydliga budskapet. Efter matchen kom följande: – Imorgon blir det åka av. Jävla kul att få avsluta deras säsong. Vi syns imorgon. Han kunde inte ha mera rätt. Visst kommer du att vara där? Matchen börjar 16.00.

Tomas Wallgren är lika övertygad om seger om Öbbe: – Jag tyckte vi var det klart bättre laget igår och borde vunnit med större siffror. Idag vinner vi och då får det se ut hur det vill.  Vad det gäller möjligheten att klara av Nybros excellenta förmåga till interference förklarar Tomas följande:– Går inte, han (domaren, bloggens ref.) ser bara saker som händer vid pucken, han har ingen splittvision. Detta är något dom bloggen fasade över under hela matchen och fick söka alternativ läkarvård för att medicinera mot halssmärtor under gårdagskvällen. Nu ska vi inte fokusera på domaren eller Nybros spelstil. En match i samma stil och vi vinner igen menar Wallgren: – Jo, det finns lösningar, men jag menar att vi kan inte bry oss i domaren, vi fokuserar på att vinna och det kommer vi att göra.

Domare i fråga, Herr Nilsson, påminde mig om spelformen som aldrig klistrat sig fast hos mig. Trav! Ni vet skygglappar? Sådana som hästrana har frö att inte se åt sidorna? Av någon märklig anledning hade Nilsson sådana på sig idag. Varför bad ingen honom att ta av sig dom? Nybro måste att rekord i interference utan åtgärd. Smart givetvis. är man huvudet längre och minst 10 kilo tyngre ska man dra nytta av det. Inte konstigt att de är bra defensivt. Inga motståndare tillåts ju komma in i zon med mer än en man. Hur fan gör man mål då?

Joakim Fagervall var på plats och såg han inte lite förbryllad ut? Hans klubb Tingsryd väntar ju i den kommande kvalserien och självklart var han och scoutade de eventuellt kommande motståndarna.

+++

Per-Anton Lundström blir förste man att lämnar Malmö Redhawks.– Vi har valt att avsluta med Per-Anton. Han blir inte kvar hos oss, bekräftar sportchefen Stefan Nyman.Det är alltså Malmö som valt att avsluta. – Samtidigt måste det ändå vara skönt för Per-Anton att kunna åka hem till sin familj, som han varit ifrån en hel säsong, säger MrMadhawk.se. Hem till Umeå? Hem till Löven?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: