Alltjämt 2-0 till Hästen

Resultatet från den första perioden står sig även efter den andra vilket innebär att Vita Hästen alltså fortfarande leder med 2-0.

Den andra perioden bjöd inte alls på samma inledning av Björklöven som den första. Mer riv och slit har präglat perioden och mer riktigt bra målchanser än Lucas Sandströms friläge (tillsammans med Alex Hutchings!) har man inte skapat och när Lucas inte ens lyckas få pucken på mål känns matchbilden från så många möten i Himmelstalundshallen igen. Hästen är effektivare och gör målen fast vi är lika bra.

Vi noterade att Tommy Wargh gjorde 3-4 byten i den andra perioden och det är bra att man försöker göra något från båset. Lider vi att vi inte kan göra mål ikväll? ja, visst gör vi det, men faktum är att Vita Hästen nu hållit nollan på hemmaplan i hela 169 minuter och 33 sekunder. Det är starkt.

Det ska vi dock ändra på i den tredje perioden.Ett mål och det är match!

***

Sedan har du väl inte missat att ett par signerade hockeyhandskar från Mattias Wennerberg auktioneras ut i Tradera-butiken i kväll? LÄNK till inlägget och HÄR en länk till alla pågående gröngula Tradera-auktioner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: