Kenttä: -Det visar hur stark Lövenfamiljen är!

SCA-cupen stundar och det bubblar även ett intresse för ny insamling bland fansen så vi tog kontakt med sportchef Per Kenttä och checkade av läget.

I fredags mot laget från Norr saknades en trio i Alexander Hellström, Kristoffer Söder och Emil Norberg och Per förklarar att de avstod pga mindre blessyrer, men att de hade kunnat spela om det rört sig om en tävlingsmatch.- Nu är alla tillgängliga i veckan och vi får se hur laget formeras.

När det gäller målvaktssidan och hur tankarna går där, om man exemepelvis kommer att fortsätta att turas om finns ännu inget bestämt. -Men visst kommer bägge att stå i veckan, tillägger Kenttä.

Dina tankar inför MODO i morgon?
-Blir roligt att möta lag som vi kommer att möta i serien sen. Det blir en bra värdemätare.

När det gäller helthetstänket inför SCA-cupen så kommer man att nöta vidare på grunderna/detaljer, men utan att man tummar på möjligheten till en ny titel. – Vi jobbar vidare på grunderna, men finns det något att vinna vill vi såklart vinna. Björklöven vann nu cupen ifjol. I Skoda Trophy som spelas samtidigt pratas det om en prissumma på 101.000 kr, men någon prischeck till vinnaren här är inget Per Kenttä känner till.– Nä, inte vad jag vet. Är nog bara äran.

Det pågår för övrigt planer bland fansen om en ny insamling efter den mycket lyckade diton som mynnade ut i Alex Hurchings och hur känner då Kenttä inför en sådan? -Fansen visar ett enormt engagemang vilket är enormt roligt och det visar hur stark Lövenfamiljen är. Om vi kan enas om någonting konkret och genomförbart gällande behov/ekonomi etc så ställer jag givetvis mig bakom en sådan insamling.

Då är väl bara frågan när den nya insamlingen ser dagens ljus. Är helt säker på att den kan inbringa ett bra startkapital om sportchef Per Kenttä en dag känner att det behöver förstärkas på någon post i laget.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “Kenttä: -Det visar hur stark Lövenfamiljen är!

 • 27 augusti, 2019 kl. 17:14
  Permalänk

  Tycker inte det ska startas någon ny insamling. Tror det har blivit lite mättat efter förra säsongens och denna säsongs.

  Svar
 • 27 augusti, 2019 kl. 18:23
  Permalänk

  Släpp loss nästa säsong istället, eller börja samla för den. Chefen har säkert gjort under med de medel som stått till buds, men är fortfarande bakbunden av befintliga kontrakt. Blir en mellansäsong nu, med hugg på toppen men inte riktigt där, ny spetscenter eller inte.

  Nästa säsong, då jävl**…

  Svar
 • 27 augusti, 2019 kl. 20:02
  Permalänk

  Ska vi upp så lär vi alla hjälpas åt.Det är bra att samla in .Fixa en stapel så alla ser hur mycket som kommer in?Uppdatera ofta

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: