– Alltid bra att vinna mot de i ligan!

I går alltså 5-1 mot MODO i upptakten av SCA-cupen. Vi fick bl.a. se två påsar från kapten #13 Andersson, klart sajten ville kolla läget efter matchen och tankarna inför mötet med Timrå i morgon.

Kaptenen med tränarna Foto: Lucas Norlin

Stabil seger 5-1 mot Modo, efter en lite trevande inledning känns segern till sist väldigt rättvis. Dina tankar efter matchen? Tycker vi växer in i matchen. Använder alla 60 minuter för att komma in i den. Tillslut tar vi över och lyckas få utdelning också.

Ni är fortfarande i en annan fas jämfört med Modo som inför matchen hade spelat fem matcher, finns det något mentalt övertag gentemot Modo eller håller ni er ödmjuka till att det fortfarande bara är försäsong? – Det är absolut ”bara” försäsong än så länge. Men vinna mot lag man ska möta senare är alltid bra.

För egen del två påsar mot Modo, skönt att spräcka målnollan redan på försäsongen? – Alltid hur kul som helst och göra mål!

Det här var första matchen i SCA-cupen.. hur viktigt är det egentligen med resultaten kontra prestationen under försäsongen? – Just den här cupen går vi verkligen in för att vinna. Samtidigt som vi jobbar på detaljer i liret så är det alltid viktigast att vinna

Nästa match i SCA-cupen blir mot Timrå som i går slog Mora på straffar.. tankar inför matchen och vilka blir nycklarna för seger i matchen? – Största nyckeln är att vi har fokus på oss och jobbar vidare med vårat grundspel. Sen såklart har vi bra koll på vissa spelare i Timrå. Men det blir kul att lira snart igen.

Kommentarer, reflektioner eller tankar.. fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “– Alltid bra att vinna mot de i ligan!

 • 18 september, 2020 kl. 08:11
  Permalänk

  Du är verkligen en dålig enögd intervjuare, inget jag vill se när man läser om vårt kära löven! Vi var sämre matchen igenom än Modo och lyckades ändå vinna komfortabelt. Men att säga att det är en stabil vinst speglar inte matchen (dock styrka att vinna med hela 5-1 och ändå var underlägsen i matchen).

  Sen att Modo är i en annan fas än oss stämmer ju bra, men inte på sättet du speglar det! Vi ska vara sjukt långt före dom även fast dom spelat några futtiga träningsmatcher mera. Vi har behållit det mesta av vår trupp ifjol till skillnad mot Modo.

  Skärpning!!!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: