Allt om publikfesten mot Troja-Ljungby

Lagomt till mötet mot nykomlingen Troja-Ljungby på fredag lanserade nyligen Björklöven publikfesten då 150 fantastiska partners bjuder på entrén. Det hindrar dig dock inte från att säkra din plats redan i dag.

Björklöven skrev bl.a. följande på sin hemsida förr veckan: – Vi har tagit hjälp av våra partners för att kunna bjuda publiken på fri entré och en häftig upplevelse. Det brukar vara en fantastisk inramning och det hoppas vi på även denna gång, säger Björklövens försäljningschef Michael Dahlén.

Men gratismatchen brukar bli slutsåld. Så om du vill vara säker på att få en biljett och välja din plats först så har du möjlighet att förköpa biljetter redan från i dag måndag 5 februari klockan 12:00 fram till torsdag.

Varje dag sänks priset, så frågan är bara hur länge du vågar vänta?

Måndag 5 februari. Alla biljetter 100:-
Tisdag 6 februari. Alla biljetter 80:-
Onsdag 7 februari. Alla biljetter 60:-
Torsdag 8 februari från 17:00. Alla biljetter är gratis

Säkra din biljett HÄR, biljetterna släpps alltså kl. 12:00 i dag.

OBS! Förköp även köpa hos våra återförsäljare (ICA Supermarket Teg, Coop Konsum i Holmsund samt Biljettcentrum) men fribiljetterna finns endast via bjorkloven.ebiljett.nu och Avion Shopping.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna under säsongen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: