Allrightkedjan splittras mot Södertälje och lagkaptenen saknas

Björklöven har presenterat det lag man dressar i kvällens hemmamatch i Vännäs (!) mot toppkonkurrenten Södertälje. Laget ser ut som följer.

Kan vi göra kvällen sur för målman Fredrik Bergvik ikväll? Foto: Lucas Norlin

Målvakter:
32 Isak Mantler (31 Marcus Johansson, lån från just Vännäs)

Backar:
48 Daniel Rahimi, 8 Alexander Deilert
28 Adam Plant, 42 Teemu Eronen
74 Zach Palmqvist, 57 Karl Johansson
92 Daniel Norbe, 33 Erik Ullman

Forwards:
29 Alexander Wiklund – 10 Tyler Vesel – 40 Sebastian Selin
90 Alex Hutchings – 18 Axel Ottosson – 91 Justin Crandall
71 Gustav Possler – 96 Pontus Andreasson – 44 Olle Liss
11 William Eriksson – 19 Kristoffer Söder – 38 Sebastian Mannberg

Saknas/Utanför laget
34 Kevin Poulin (skadad), 7 Alexander Hellström (skadad), 94 Grant Besse (utanför laget), sedan är trion 43 Alexander Popovic och 67 Carl Holmner-Härgestam och 70 David Eriksson (utlånade till Teg SK) samt lagkapten Fredric Andersson (Ej redo för spel enligt sportchef Per Kenttä).

Duon J.T. Brown eller Francis Perron sanländer i veckan.

En hel del förändringar alltså, där Teemu Eronen och Adam Plant byter plats och där Axel Ottosson kliver in mellan Alex Hutchings och Justin Crandall. är väl första gången den kedjan är splittrad av andra osaker än skada eller avstängning. Tyler Vesel tar då Axel Ottossons plats mellan Alexander Wiklund och Sebastian Selin. Vi hade väl hellre sett att man satte in Söder ihop med Wiklund/Selin och Vesel med Eriksson och Mannberg, men det är vi det. Gillar dock förädringen i allrightkedjan, då de alla tre måste steppa upp och en rockad kan vara receptet. Tankar om förädringarna?

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

7 thoughts on “Allrightkedjan splittras mot Södertälje och lagkaptenen saknas

 • 25 januari, 2021 kl. 14:22
  Permalänk

  Nåt måste göras med de spelare som är tillgängliga, spelet kan knappast se sämre ut. Det värsta är väl att motståndarna verkar ha lärt sig exakt hur vi vill spela.

  Svar
  • 25 januari, 2021 kl. 14:28
   Permalänk

   Kan ju knappast endast vara vi som har ett spelsystem. Om man tänker så borde alla lag vara sönderlästa. Som Kenttä sagt, vi tränar på det i över 200 dagar per år, motståndarna någon dag innan en match. Vi ska kunna vårt system bättre än dom. Sen borde väl vi lära oss deras spel i så fall?

   Svar
 • 25 januari, 2021 kl. 15:30
  Permalänk

  Positivt ändå att det görs lite förändringar.
  Tror på Eronen/Plant.Vad det gäller centerbytena är jag lite mer osäker.Känns underligt att Liss kedja är oförändrad.Men tanken är väl möjligen att dom nya transatlanterna ska in nånstans ochså.
  Blir intressant att se.
  Har verkligen Västervik ett spelsystem??
  Mycket flexibelt då……:)
  Nä,tror helt enkelt på rätta avvägningar i egen zon är nyckeln.När man spelar in mot banan,och när man lägger sarg ut.Lövens försvar har så mycket skills,så det måste snart sitta.Då blir det mer fart i anfallen.Tror inte att det är fel på systemet i grunden.Det ska bara utföras ochså…

  Svar
 • 25 januari, 2021 kl. 15:43
  Permalänk

  Hoppas på 3 pinnar ikväll! Håller tummarna att det är långsam is i Vännäs så vårt spel fungerar på bästa sätt samt att ssk powerforwards inte får upp tempot.

  Svar
 • 25 januari, 2021 kl. 16:11
  Permalänk

  Tror ändå att ”topplagens” spelsätt studeras lite extra av fler lag än bottenlagens om man nu kan kalla Löven för ett topplag för tillfället.

  Svar
 • 25 januari, 2021 kl. 18:20
  Permalänk

  Alla i ”trans” 😁 kedjan hade riktigt grymma lägen att göra mål senast men misslyckades. Sådär är ju bara skärpan som behövs men jag hoppas framförallt att Vesel kan få fart på Selin. Hans mål behövs verkligen nu

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: