Allettanlagen rustar

Att Löven rustar inför playoff och mellanakten Allettan har inte undgått någon. Fler lag rustar och följande har snappats upp av bloggen:

  •  Kristinastad, som överraskande leder division 1 med en omgång kvar att spela med hela nio poäng före Nybro och 14(!) före Finlandsbåten Karlskrona (trodde i min enfald att dom körde kanon där, men vad vet man (?)…), plockar Arbogas Poängbäste back och seriens näst bäste efter Tomas Mitell, Emil Flodqvist. Laget lär inte bli sämre efter det förvärvet. Frågan är vad Arbogas sportchef Alexander Semjonov kontrar med? Man vill nog inte gå in i Allettan utan att ersätta sin försteback på något sätt, eller hur? Det är nu som sportchefs-agnarna skiljs från sportchefs-vetet.

 

  • Clemensnäs lär snart förkunna att den av Björklöven släppa forwarden Hampus Larsson snart registreras för klubben. Märkligt vore annars då han hintat att han blir radarkamrat med Johan Lindberg, forward i just Clemensnäs.

 

  • Troja/Ljungby, idag ett allsvenskt lag, men som allt mer aspirerar på en plats i kommande kvalserie till Allsvenskan, har i dagarna (Läs inte(!!) Mads Mikkelsen) lånat in Christian Engstrand som målvakt pga exlövet Petter Sandströms skada

 

  • Sundsvall gör vad dom kan för att undvika striden med forna Allettanlag. Man uppmanade i veckan tre spelare att söka nya klubbar, backarna Filip Björk och Niklas Westerlind och forwarden med det franskklingande namnet Mikael Brancalion, men han verkar vara bördig från Skellefteå så det är förmodligen bara båg. Samtidigt värvade man in backen Sebastian Ström från ECHL-klubben Bakerfield Condors, samma klubb som man värvade Filip Björk ifrån och vi såg ju hur väl det slog ut (?!) Panikvärvning nr 2? Lycka till Sundsvall, vi ses nog och då är det pay back time!! BIG TIME!

 

  • FK Ore har i jakten på en Allettanplats lånat in Moras J-20 back Anders Gunnarsson och i hans första match blev det seger med 6-5 över streckrivalen Borläne, med exlövet Anders Lövdahl i laget. Ore har nu en poäng  tillgodo på Borlänge med två omgångar kvar att spela. Kuriosa är att publikrekordet i år i denna serie,division 1 C är 624 åskådare och det var i matchen mellan Enköping och Surahammar den 26:e november.

 

  • Olofström, som jagar en plats i Allettan, har ett par matcher lånat Tingsryds forward Erik Hjalmarsson. Nu är lånet omvandlat till  ett kontrakt som gäller säsongen ut och det tackade Erik med att sätta två kassar i den viktiga matchen mot Kungälv. Efter tre matcher med klubben har Erik gjort åtta poäng fördelat på fyra mål och fyra assists. Med två omgångar kvar att spela har Olofström en poäng tillgodo på just Kungälv.

 

  • Vita Hästen, ni vet laget som sponsrades av Telia och hade den där blixten över bröstet på matchtröjan, lirade i coola vita byxor(!) och var lite av Lövens skräckmotståndare under 90-talet och hade monster som Peter "Kessler" Eriksson och Richard Rauge i laget , men sedan konkade och fick börja om och nu är med i leken på allvar? Dom rycker i AIK:s skadade back Fredrik Svensson. Vore ju typ en kanonförstärkning för dom, typ major!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: