Johnsson bjöd på veckans citat

Nåt som vi tänker kan blir återkommande och förhoppningsvis uppskattat här på bloggen är fler och möjligen lite korta inlägg. Lite olika teman möjligen, ett i dag blir därför ett redan klassiskt citat:

En bit i på tredje perioden, från den ej webbsända matchen borta mot Timrå IK i E.ON Arena där vi alla som inte var på plats förlitade oss på de reportrar som var på plats angående publiksiffran..

656 säger speakern, men sportens man på plats har räknat till 320. //Gunnar Johnsson, VK

* * *

Det kan ju möjligen förklara varför Gunnar endast endast uppdaterade sporadiskt.. inte alla tillresta journalister som dessutom ska räkna publik och hålla koll på den biten. Eller då att tredje perioden började för en stund sedan.

Båda helt underbara. Sedan är det ju djäkligt märkligt att överhuvudtaget frisera till en siffra från 320 till 656.. otroligt pinsamt vilket som.

2 thoughts on “Johnsson bjöd på veckans citat

 • 29 augusti, 2015 kl. 16:13
  Permalänk

  Han satt väl och räknade i tredje perioden?
  Eric som kommentera för ST gissade på 600-700 under första perioden.
  Så att folk lämnar när det nalkas förlust i en tm är väl inget nytt?

  Det verkar ju vara en rolig figur den där ”sportens man”. Jag tar inte han på speciellt stort allvar. Kanske jag drar för snabba slutsatser men Eric verkade ärlig och vaken…

  Svar
  • 29 augusti, 2015 kl. 16:25
   Permalänk

   Absolut inget konstigt Ray.. Hade väl liknande tankar själv och ifrågasatte därför ”Sportens man”´s egna siffror.. Vem av Erik (ST) eller Gunnar (VK) som vann tror jag var rätt klart. Men iaf ett par sköna citat från allas vår sportens man..

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: