Alla till T3 Center!

Passningen från supporterklubben Green Devils kan inte vara tydligare och den kommer djäkligt lägligt.

Följande skrev GD i dag på sin hemsida (länk) inför matchen mot serieledande Mora på söndag och nu djäklar är det dags att vi alla vid sidan av återigen stöttar laget i jakten på nytt kontrakt och kanske rent av slutspel.

Vi ska verkligen visa de rätta färgerna och bära fram, hetsa, hoppa, sjunga och skrika vårt Löven till nya segrar och fler poäng.

Från GD´s hemsida:

”Det finns nog inte en lövensupporter som tycker att nuvarande situation är acceptabel. Björklöven har de två senaste säsongerna inte lyckats leverera det som kan förväntas, och sportsligt har föreningen utvecklats i fel riktning. Efter fjolårssäsongen valde Björklöven att behålla den sportsliga ledning som ansvarade för misslyckandet som blev säsongen 15/16. Med vår placering i tabellens bottenskikt och två sparkade tränare under säsongen får vi konstatera att detta var ett felbeslut. Säsongen är dock inte över och det finns många poäng kvar att spela om. Även om Björklövens målsättning är högst oklar har man de senaste dagarna visat att man inte är nöjda. Trots besvikelsen måste också vi gå vidare, ett kokande ståplats H är en faktor som kommer att ha stor betydelse för Lövens möjligheter att vända på detta. En nytändning behövs på ståplats och vi riktar härmed en uppmaning till samtliga delar av Björklövens supporterled: ALLA till ladan nu på söndag!”

Här förresten ett klipp på underbara Green Devils och mäktiga ståplats H från ett möte med, passande nog, Mora IK under slutspelsserien säsongen 14/15..

Den gången avgjorde för övrigt #74 Öhman på straffar inför ca 4 800 i T3 Center, undrar hur det blir på söndag?

One thought on “Alla till T3 Center!

 • 21 januari, 2017 kl. 10:27
  Permalänk

  Hoppas att många hörsammar uppmaningen ”Alla till T3 center” imorgon för en fullsatt hall och en
  H läktare som skapar inramning som bara dom kan kan hjälpa vilket lag som helst.
  Jag har med glädje hört dom senaste intervjuerna med Fagervall han känns otroligt tydlig och rak det här kan bli riktigt bra. Den senaste intervjun som jag såg är hur bra som helst från Fagges sida, lyssna på detta;

  http://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasterbotten/fagervall-hittar-vi-en-nyckel-kan-vi-vanda

  ALLA TILL T3 CENTER PÅ SÖNDAG ! ! NU KÖR VI !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: