Alexander Macijevski

VF uppger alltså att Alexander Macijevski eller om vi ska ta den lettländska varianten Alexanders Macijevskis kan vara en man för Löven. Tyckte jag hade koll på de flesta letterna, men när detta namn rök upp ringde ingen omedelbar klocka. Ville givetvis kolla vad det är för kille och tog snabb kontakt med Erik "Serben" Wikström som hade följande att säga om Alexanders: – När jag tränade Herlev spelade han i SönderjyskE och dem vann det året , bra teknisk spelare. Får ni honom så blir han kanon.

Hittade även ett par härliga videos på tuben.  Alexanders gör först ett snyggt mål i den lettländska landslaget.

 

Här nedan ser vi honom göra ett hattrick i fjolårets finalspel för sitt SönderjyskE mot AaB. Härligt med en spelare som verkar vara bäst bär det gäller. 2-0 är ju riktigt, riktigt läckert. Frågan är backen åter från läktaren än eller om han är inne på sin 100:e korv?

0 thoughts on “Alexander Macijevski

  • 5 november, 2010 kl. 10:48
    Permalänk

    Skulle vara kul att höra vad ”dansken med handsken” har att säga om sitt år tillsammans med Macijevski i Sönderjyske 08/09. Även intresserad av Magnus Österby och Semjonovs kan bidra med för information kring ”vår” lett då de spelade ihop 07/08. Sasja har väl redan konsulterats får man hoppas. Hoppas verkligen inte att tidigare uttalande från Jens om att ett utlandsspår fått släppas pga ekonomi är kopplad till ”Masse”.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: