Alex Hutchings satte målrekord

När Alex Hutchings ikväll satte 5-2 målet punkterade han inte bara matchen utan satte också nytt målrekord i Björklöven gällande den ”moderna” Hockeyallsvenskan.

Hutch fortsätter att göra mål i den gröngula dressen. Foto: Lucas Norlin

Det tidigare rekordet hade Jon Palmebjörk på 47 mål på 204 matcher, vilket Hutch tangerade i bortamötet med Västervik, men nu är han alltså ensam på tronen med 48 mål och etta på 122 matcher. I år delar han ledningen i målligan med Fredric Andersson och Justin Crandall med 15 mål vardera. (Källa:Jonk)

Förtydligande: Den ”moderna” hockeyallsvenskan räknas från säsongen 05/06. Före det var ju Allsvenskan uppdelat i en Norr- och Söderserie som sen blev Superallsvenskan efter jul. Mycket vaket noterat av Jiggen och lätt att ro att alla har koll på sitt eget insnöande i gamla serieupplägg.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet

3 thoughts on “Alex Hutchings satte målrekord

 • 17 januari, 2020 kl. 22:57
  Permalänk

  Ursäkta en nyfiken fråga, men vad är det för statistik ni räknar då? Sasha har gjort fler mål än detta i det som heter Allsvenskan. Jag misstänker att tidigare Allsvenskan inte räknas som samma sak som nuvarande hockeyallsvenskan.

  Svar
  • 17 januari, 2020 kl. 23:13
   Permalänk

   Borde förstås förtydligat. Den ”moderna” hockeyallsvenskan räknas från säsongen 05/06. Före det var ju Allsvenskan uppdelat i en Norr- och Söderserie som sen blev Superallsvenskan efter jul.

   Svar
   • 18 januari, 2020 kl. 02:51
    Permalänk

    Ok toppen, som jag misstänkte. Ett par år till i Löven, så kan Hutch mycket väl vara lika stor som Sasha. 😉

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: