Aktuellt truppläge inför 21/22

I förrgår en väldigt tung förlust borta mot Timrå IK i den femte och sista finalen, det innebär samtidigt att säsongen är över. Björklöven hade ett uttalat mål om SHL och sett till det kan säsongen inte summeras på ett annat sätt än som ett misslyckande och en ruggig besvikelse för såväl fans som partners. Även om fokus så klart nu främst ligger på att hitta rätt fosterställning, vem som har den värsta offerkoftan ändå lite intressant att se över den numer kontrakterade truppen inför kommande säsong. Inte sant?

Aktuellt truppläge just nu och vad vi vet inför kommande säsong:

Sportchef
Per Kenttä (23/24)

Head coach
Hans Wallsson (21/22)

Ass. tränare
Robert Lahti (21/22) + option

Målvaktstränare

Fystränare

Team Manager

Spelartruppen 21/22

Målvakter

Backar
#28 Adam Plant (22/23)
#48 Daniel Rahimi (21/22) + option
#57 Karl Johansson (21/22)
#92 Daniel Norbe (21/22)

Forwards
#11 William Eriksson (21/22)
#13 Fredric Andersson (21/22)
#29 Alexander Wiklund (21/22)
#40 Sebastian Selin (21/22)
#71 Gustav Possler (23/24)

*

Spelare med utgående kontrakt: (tot: 16 st)

Målvakter:
Mantler, Poulin

Backar:
Hellström, Deilert, Eronen, Belov och Palmquist.

Forwards:
Vesel, Ottosson, Söder, Brown, Manberg, Liss, Perron, Hutchings, Crandall samt Andreasson (Luleå nästa säsong?)

*

Med detta inlägg kommer sajten framöver även att stämpla ut och gå lite stand by.. Det har varit en lång säsong för oss alla, men nu kommer en nödvändig period eller en tid när det blir viktigt att hitta rätt prioriteringar och främst ta hand om nära och kära som alltid tyvärr kommer i kläm under säsongen. Innan vi stämplar ut för lite ledighet kommer vi så klart att köra veckans V75 till förmån för #fyllhallen, vi kommer se till att alla ni som vunnit priser i olika tävlingar kommer få sina priser och så.

Hur går dina egna tankar sett till detta bygge, du kanske rent av har namn på tänkbara förlängningar från säsongens trupp eller tankar på namn utifrån..!? Fältet som vanligt rätt fritt..

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Kanske nåt Vitryskt? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

6 thoughts on “Aktuellt truppläge inför 21/22

 • 14 maj, 2021 kl. 11:27
  Permalänk

  Sätt ihop en billig ”juniorfemma” med både egna och invärvade spelare. Hoppas även på något färre importer till nästa säsong och mer spetsigt lag jämfört med nu. Viktigaste posten nästa år som alla år, målvakten, inget slarv med den posten tack.

  Svar
  • 14 maj, 2021 kl. 11:49
   Permalänk

   Håller med Ola, allra viktigast att det blir rätt på målvakten. Men även om man har en etta så måste även andra keepern få sina matcher. Möjligen något färre importera, men väldigt viktigt att sätta tydliga roller, nu känns det som vi har typ fyra andrafemmor men ingen riktigt som kliver fram och tar tag i det..

   Svar
 • 14 maj, 2021 kl. 19:39
  Permalänk

  Selin är slut. Kontraktet måste brytas. Positivt är att man äntligen blir av med Söder iaf.

  Svar
 • 15 maj, 2021 kl. 05:46
  Permalänk

  Ser man det positivt så har vi 4 backar och 3 forwards som jag skulle vilja haft kvar. VK-Gustaf kanske kan få ut W Erikssons potential så blir det 4 forwards.

  Selin är väl den nye Söder.

  Hoppas nästa år att Jesus inte kör vidare på iden om 4 spelande kedjor utan gör och hittar spelare till 3dje 4de checking line etc.

  Svar
 • 15 maj, 2021 kl. 05:51
  Permalänk

  Tror och hoppas att Andreasson stannar ett år till för allas bästa.

  Svar
 • 15 maj, 2021 kl. 17:14
  Permalänk

  Ja, målvakterna är förstås viktiga.Eriksson tycker jag är en vettig värvning.Eronen kan bättre.Tycker ärligt han bara glimrade till ibland.Backsidan har en bra grund att stå på.Men någon riktig toppback i PP.Palmqvist tycker inte riktigt räckte till där.Men han var ju bra 5mot5, däremot.
  Söder kommer att gå nånstans där han får en större roll.Han lär inte sakna anbud i HA.Mannberg lite för ojämn.Liss är nog för dyr.Plus han missade målet för mycket den här säsongen.Vesel får gärna stanna.Men tror nog att han drar.
  Kenta har lite att fundera på…

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: