Aktuell ställning i ”tippa resultatet”

Utöver ett traditionsenligt Löventipset för hela säsongen har vi denna säsong även gett er möjlighet att tippa matchens resultat i varje omgång och då som en kommentar på försnacket. Nu dags för en ny uppdatering kring aktuell ställning.

Vist känner ni igen tävlingen?

TÄVLING 1.

Den första tävlingen som ska ses som ett komplement till vårt Löventipset 18/19 och den kommer vara rätt enkel där det gäller att inför varje match tippa rätt slutresultat (efter 60 minuter) i samtliga Lövens matcher under säsongen.

Ni ska lägga era tips som en kommentar på ex.vis inlägget ”Försnack Björklöven vs Leksand” (senast 18:59) och då tippa resultatet mellan just Björklöven och Leksand. Likt som vi gjorde förra säsongen kommer vi försöka hålla på kommentarerna och släppa dessa först i samband med nedsläpp så att vi undviker taktiska tips framöver.

De som prickar rätt resultat i en match kommer belönas med 1 p och sedan kommer vi löpande uppdatera aktuell ställning. Viktigt att ni tävlar med samma alias och e-post under hela säsongen.

Priserna är skänkta av:


Prislistan ännu inte helt spikad då det kan tillkomma fler priser, men vi har redan nu finfina priser som är skänkta av PML fitness, Coolbet, Jobline och Megazone i potten.

Efter 16 matcher in på säsongen 18/19 har vi en topp-lista enligt följande:

Topp 3 då enligt följande:

  1. bror, med 2 p
  2. Carl, med 2 p ..samt..
  3. ..Signe, även hon med 2 p

..och listan inklusive matcher och resultat i sin helhet:

Alias och aktuell poäng Totalt: Omg 1-5 Omg 6-10 Omg 11-15 Omg 16-20
bror 2 1 1
Carl 1 1
Signe 1 1
Roger T. 1 1
Erica 1
Micke L. 1
Staffan 1
joswik 1

Så här långt alltså bara åtta personer som lyckats pricka in ett rätt resultat vardera matcher.. bara den tävlingen inte enkel i sig och sedan då att dessutom pricka Björklövens första målskytt i samma match inte direkt enklare, men priset är trots allt ett PT-pass hos PML fitness så lite skills ska det krävas..

Aktuell prislista just nu:

  1. Ett PT-pass hos PML fitness + unik bloggtischa
  2. Bonus hos Coolbet (500 kr) + unik bloggtischa
  3. Bonus hos Coolbet (250 kr) + luva & sockar (Jobline)
  4. 2 x biljard (Megazone) + luva (Jobline)
  5. Bonus hos Coolbet (100 kr) + luva & sockar (Jobline)

Så har du ännu inte varit med finns inte så mycket att förlora, kostar alltså helt gratis och det finns fina priser i potten. Så glöm inte att lägga en kommentar med ditt tips i kommande veckans matcher mot Almtuna IS och Leksands IF.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.


Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: