Aktierna!

Fick ett stort kuvert från Björklöven i dag, misstänkte nästan ett kontraktsförslag eller handlingar runt årskortet inför säsongen. Men till min stora glädje var det information runt de aktier som tecknades i våras. Eftersom aktierna dessutom redan är betalda var det främst uppgifter som VP-konto och vissa personliga uppgifter som krävdes till registreringen. Skönt att det till sist kom lite info, den har verkligen varit efterlängtad och nödvändig. Det hade dessutom varit intressant och kul att få veta hur många aktier som tecknats och hur många som finns kvar.

Enligt vad som går att utläsa av Intresseföreningens Björklövens vänners hemsida ska det nog fortfarande finnas aktier att teckna sig för. Lite dubbla budskap genom att man insättningar ska vara vännerna tillhanda senast 1 juli samidigt som man kan läsa ut att det går att teckna sig så länge inte någon ny information skrivits på hemsidan.

Men om inte annat ka vi ju alltid att lämna en donation på BG 0625-2373

+ + +

Websändning av Piteås träningsmatch mot Kalix i skrivade stund. Verkligen inte illa pinkat och det hade varit sjukt grymt ifall Löven kunde sy ihop något liknande i vinter!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: