Åkerblom-Väldigt besviken på vår inledning!

Björklövens tränare Marcus Åkerblom var märkbart irriterad på lagets beteende efter 2-4 borta mot Timrå när han intervjuades av C More efter matchen.

20161125_212252

Hans förklaring till att det gick som det gick ikväll var klockren. – Det är ganska enkelt. Vi tar med oss spelet vi hade mot Karlskoga senast, det tar vi med oss in i den första perioden. Vi beter oss exakt likadant, precis som vi avslutade den matchen. Sen meenar han att man på något sätt hittar ett sätt att hitta tillbaka och blir lite aggressiva,något han hade velat sett från början. – Jag är väldigt besviken på vår inledning av matchen som inte alls var det som vi hade kommit överens om vad vi skulle göra ikväll.

Vad beror det på?
– Hade jag något enkelt svar på det så skulle jag nog ha gjort någonting åt det förut, men jag tror på något sätt att det är lite stress i den situation vi är i, stress av att vi har torskat stort matchen innan, men på något sätt också ett kvitto att det är ett beteende, ingen slump utan ett beteende och det är alltid beteendet man alltid måste ändra på.

När man kommer in på nyförvärvet Austin Farley menar Åkerblom att han gjorde en helt OK match med tanke på hans bakgrund med dåligt självförtroende, men att han ändå kommer in och spelar bra. Åkerblom var framförallt nöjd och till och med överraskad över hans spel utan puck och att han kommer att bli en riktigt bra förstärkning.

Det faktum att laget nu har tre raka förluster och hur man går vidare så menade Åkerblom att det är lika viktigt att inte bli för hög när man vinner och att inte bli för låg när man förlorar utan hitta kontinuiteten och göra rätt saker hela tiden, et är inte svårare än så.

När man kom in på tacklingen som Nicklas Johansson delade ut i slutet mot Timrås Ludwig Nilsson som var till slut bägge tränarna eniga om att det inte fanns någon armbåge med i bilden, även om Roger Forsberg inledningsvis menade att han sett en armbåge från Nicklas Johansson, något han sen tog tillbaka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: