Adam Werner fortsätter i Löven

Uppgifter till bloggen gör gällande att Björklöven kommit överens med Färjestad om att Adam Werner fortsätter i Björklöven även över kommande säsong.

Adam är överens om ett tvåårskontrakt med Färjestad, där han lånas ut till Björklöven år ett för att sedan ingå på två målvakter i Färjestad säsong två. När bloggen kort pratade med Adam så förklarade han att han trivs riktigt bra Umeå och med Steken (Marcus Ekman) som målvaktstränare. I och med detta är det ganska klart att det kommer bli en förlängning med Steken som målvaktstränare eftersom det enligt uppgift varit ett mer eller mindre krav från Färjestads sida och även om det inte heller är skrivet med Jesper Jäger än så kommer han enligt uppgift till bloggen att fortsätta som assisterande tränare till Joakim Fagervall. Känns som en riktigt bra start på silly season, eller vad säger ni?

6 thoughts on “Adam Werner fortsätter i Löven

 • 15 mars, 2017 kl. 19:10
  Permalänk

  Mycket lovande om han får någon konkurrans

  Svar
  • 15 mars, 2017 kl. 20:19
   Permalänk

   Håller med Rob, gärna någon som är minst lika bra som gör att de får tävla om spaden..

   Svar
 • 16 mars, 2017 kl. 10:00
  Permalänk

  Mycket,Mycket bra kan faktiskt se Werner som Etta:):)

  Svar
 • 16 mars, 2017 kl. 17:24
  Permalänk

  Hur viktig är en målvaktstränare i ett hockeylag? Hur bra är Steken som målvaktstränare jämfört med andra? Varför kan Färjestad ställa krav på vilken mv-tränare Löven ska ha? Är inte helt hundra på att Werner är vår näste stormålvakt trots sin unga ålder…före J-VM fanns det dock indikationer på att han håller hög klass

  Svar
  • 20 mars, 2017 kl. 17:00
   Permalänk

   Werner är inte VÅR nästa stormålvakt, han tillhör Färjestad, vi får bara just nu se det som ett bra betyg till ”steken” och att vi har något riktigt bra att bygga på inför nästa säsong.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: