Adam Plant nu presenterad

I lördags skrev MrMadhawk att Björklöven förhandlade med Västerviks Adam Plant, i går kväll skrev samma källa att Plant var helt klar och nu är han också officiellt presentrad av klubben genom en klassisk KenttäCam.

Adam Plant numer i gröngult. Foto: Ossian Mathiasson

Vi tänkte att vi skulle få se kameran söka av Buketten eller möjligtvis Plantagen, men det blev Stora Coop där dkameran hittade ”A Plant” på blomavdelningen. Mycket väntat men på Kenttä-vis fyndigt och roligt.

Får vi möjligen se ett nytt backpar växa ihop? Palmen och Plantan?

Även Leksand och en utländsk klubb ska ha velat ha Plant i sin roster, men nu blir det alltså säsongsavslutning i Björklöven för den skicklige backen.

Från Björklöven meddelar följande:

24-årige backen Adam Plant ansluter till Björklöven. Plant har under sin första säsong utanför Nordamerika spelat 40 matcher med Västervik där det totalt blivit 19 poäng. Den kanadeniske backen gick fyra år på University of Denver där han under sitt sista år var assisterande lagkapten. Efter avslutade universitetsstudier blev det spel i AHL i Laval Rocket och Millwaukee Admirals innan han flyttade till Sverige och Västervik till innevarande säsong.

-Adam Plant är en back som kommer passa bra in i vårt spel. Han är rörlig och är en bra passningsspelare som gjort det bra i Västervik, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Kontraktet med Plant gäller säsongen ut. Han ansluter till Björklövens träning imorgon och förhoppningen är att han ska kunna vara spelklar redan på lördag.

***

För er som undrar hur han ser ut in action, har vi här ett mål som han dundrade in mot oss under säsongen. han hade också en assist till det första målet.

*

Silly season är sällan spelbar, men är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: