Acke i fel tröja..

.. på träningen igår. Skadeproblematiken i Luleå gör att Hellström – en spelare från det lovande laget kan göra debut redan på torsdag hemma mot Timrå. Acke den store hade garanterarat gjort stor nytta i vår klena backbesättning, den tunga pjäs han nu är.

+++

Synen på att allt skulle vara frid och fröjd i Löven eller att det ens det kanske finns en morgondag är högst tveksamt enligt Slettvoll. Han menar rätt krasst att laget är så kasst att det inte ens kan uteslutas kval till våren. Då är det inte PO utan för att hålla sig kvar. Felet är inte spelarnas utan en styrelse helt utan sportslig kompetens.

Även om det säkert finns en del vettiga tankar bakom utspelet, så menar vi varken att laget är så här dåligt eller att tidpunkten för kritiken är särskilt bra vald. Laget är redan nere i djupet och behöver snarare stöd, lugn och ro än ännu mer svidande kritik. Vem bättre än dom vet hur dåligt det går just nu?

+++

Något positivt i det annars grön-gula totala mörkret är att Nisse Andersson och Oscar Persson tagits ut till team 19 respektive team 18. Det kanske finns en morgondag trots allt, eller hur Christer? 

0 thoughts on “Acke i fel tröja..

  • 21 oktober, 2009 kl. 08:45
    Permalänk

    Det är inte bara laget som behöver stöd. Rent sportsligt så krävs det ett hårt genomgående arbete för att lyfta fram indivinens förmåga. Det går varket att skylla på laget, tränare eller styrelse. Rätt näring på rätt plats ger en läkandeprocess. Oj vad det finns mycket att göra från makro nivå.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: