90 min kvar…

.. till första ispasset. Hinner Jensa landa något ytterligare namn eller blir det till att öva zonspel i stället för 2-mål? Förresten visst är det ett lag i norra länsdelen som nästan har fler åskådare på sin första träning än under säsongen på matcherna va?

Hur många kommer söka till sig arenan i afton och vilken inramning kan man egentligen vänta sig? Kan man hoppas på en taggad speaker och lirare med numrerade tröjor eller blir det som vanligt? Nåväl, hockeytempen har ökat i takt med att lirarna trillat in och ifall allt går i lås sitter man där bänkad för att främst kolla in de nya, vilka kan åka översteg och verkar någon ha lite puckkontroll? Kan det rent av se ut som att någon kan skjuta, alltså hårt och med precision?

0 thoughts on “90 min kvar…

 • 2 augusti, 2010 kl. 16:40
  Permalänk

  En back till som inte är publicerad som klar ska vara med. Iaf enligt hans fb-update…

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 21:15
  Permalänk

  Oscar Molin från Kiruna sägs enligt Stålnacke vara klar för Löven. En till back, då är väl snart försvaret spikat.

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 22:33
  Permalänk

  Svar till Tobbe (2010-08-02 16:40)
  Visst är det Molin, Tobbe? För inte är de väl två backar på g in just nu? Laget skriker efter minst en center till och gärna en målvakt till…

  Svar
 • 2 augusti, 2010 kl. 22:36
  Permalänk

  Svar till Jimmy (2010-08-02 21:15)
  Jo, jag såg det för en stund sedan Jimmy. Snacket har ju gått lite på slutet, kändes väl som att det var Molin eller Wallón. Stålnacke tyker ju att vi både får klubbhjärta och hög klass, eftersom Stålis brukar ha koll så låter ju det bra.. Löven kanske meddelar nåt i morgon?

  Svar
 • 4 augusti, 2010 kl. 22:38
  Permalänk

  Svar till Löven älskarn! (2010-08-02 22:07)
  Ursäkta mitt sena svar Löven älskarn! På centerlinan har jag stora förhoppningar då det i mångt och mycket är lagets ryggrad.

  Tidigare hade jag förhoppningar på både Mattias Hellström och Tomas Wallgren. I dag har ju tydligen Löven sagt att det är mycket nära med Bergmark och att han är tänkt som 2:a och tydligen är det fullt möjligt att det kan dröja till jul innan den första kommer..

  I så fall kunde vi kanske ta in Wallgren i dag och låta Berra gå på kanten. Eller så tar vi in Hellström som två, blivande trea, oavsett ska Törnkvist allra minst vara 3:a..
  Lätt rörigt, absolut..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: