8 av 10 vill ha Öberg

Åter i Umeå efter en vecka i norrbotten, nästan helt utan dator och havererad mobiltelefon. Det kallar jag semester. Åter vid burken inser jag att vi aldrig slutförde vår omröstning om Löven ska signa Fredrik Öberg. Även om vi inte satte något slutdatum så kan vi i skrivande stund konstatera att av de 337 som röstad vill hela 83 % ha honom i Lövens trupp och därmed avslutar vi omröstningen.

 

 

0 thoughts on “8 av 10 vill ha Öberg

 • 8 augusti, 2010 kl. 03:01
  Permalänk

  Ironi när den är som bäst. Alla som såg förra årets hockeymord från herr Öberg vet att han inte tillför något alls. Mjah, förutom att vara äldst i laget samtidigt som han vet var dom bästa kebabpizzorna finns. Men annars. NEJ!

  Svar
 • 8 augusti, 2010 kl. 13:48
  Permalänk

  Men nu är det Division 1 vi spelar och jag tror han skulle bli en av de bästa i ettan, men det är min åsikt.

  Svar
 • 8 augusti, 2010 kl. 15:02
  Permalänk

  Skulle du göra en omröstning om fansen vill ha Ovechkin skulle du komma fram till att fansen vill ha honom också.
  Det betyder dock inte att Löven har råd och möjlighet att värva honom under de förutsättningar som råder. Öberg är helt enkelt inte värd pengarna.

  Svar
 • 9 augusti, 2010 kl. 08:46
  Permalänk

  Svar till Johan (2010-08-08 03:01)
  Enligt Lövenbloggaren har Öberg låtit hungrig när de talats vid och han har alltid sett Löven som sitt förstaval. Och med hungrig gällde det inte kebabpizza utan hockey, men utifrån den ekonomi som nu råder tror jag aldrig det kommer bli aktuellt. Hellrgen har ju å andra sidan pratat om att en förstacenter ska in i truppen, kan du verkligen få en sån billigare runt jul..??

  Svar
 • 9 augusti, 2010 kl. 08:48
  Permalänk

  Svar till Jimmy (2010-08-08 13:48)
  Du verkar inte vara ensam Jimmy. Men enligt vad som framkommit av Hellgren så känns det väl inte så troligt i nuläget, då spelar det ingen som helst roll att drygt åtta av tio av de som röstat i vår omröstning vill ha Öberg.

  Svar
 • 9 augusti, 2010 kl. 08:52
  Permalänk

  Svar till Micke (2010-08-08 15:02)
  Mycke troligt Micke, men visst måste det vara ekonomiskt genomförbart med Öberg eller vem de nu tänkt som förstacenter. Jag tror inte att Öberg spelar för kaffepengar, men som jag förstått har han känt en stor revanschlust då de här senaste åren inte gått så bra som han hoppats.

  Nåja, vi får väl se vad som händer.. förhoppningsvis blir det klart med Joni vilken dag som helst.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: