#74 Zach Palmquist redan säkrad?

I torsdags eftermiddag gick Björklöven ut med en vädjan till fans och partners i jakten på att kunna säkra giganten #74 Zach Palmquist till kommande säsong. Jag skrev ett inlägg på temat förut, hur högt eller hur snabbt!?

#74 Palmquist Foto Lucas Nolrin

Men återigen visar sig både fans och partner från sin allra bästa sida trots dessa märkliga tider av Covid -19, den härliga gröngula familjen är stor och väldigt stark. Det här var bara ännu ett bevis på det.

Man bad om 600 000 kr på en dryg vecka, men nu är man alltså troligen redan i hamn.. Det är helt galet, det här var inte heller den första insamlingen eller ens den första supporterspelaren för säsongen. Under kvällen låg sidan nere vid flera tillfällen och det berodde helt enkelt på ett så stort intresse. Så en exakt summa har inte gått att få. Men sträck på er gröngula lövenbrödrar och systrar, vi är fantastiska!

Men det mest talar för att vi nått de 600 000 kr redan i kväll, det är galet!

Era tankar i ämnet? Skriv gärna en kommentar..

Du kan säkert fortsätta bidra till insamlingen #säkrazach eller ge sportchef Per Kenttä än bättre förutsättningar inför och under säsongen 20/21 genom att läsa mer HÄR och fortsätta swisha till 1234275913.

Det tror jag ingen har något emot.

*

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

2 thoughts on “#74 Zach Palmquist redan säkrad?

 • 10 augusti, 2020 kl. 22:50
  Permalänk

  Det är imponerande hur stor kärlek vi fans har till löven. Det är så kul att va löven fans idag.

  Svar
 • 11 augusti, 2020 kl. 04:13
  Permalänk

  Insamlingssidan visar att målet har nåtts plus lite till.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: