7 049 gav följande vinnare

I ”bortamatchen” lanserade bloggen en ny tävling i samarbete med vår bettingpartner Coolbet, tävlingen gick ut på att i förväg gissa publiksiffran i Fjällräven Center. Till sist räknades 7 049 åskådare in och vilka tre blev våra vinnare?

Publiksiffran i Fjällräven Center i mötet mellan MODO och vårt Björklöven i går 7 049 åskådare och vilka tre var då närmast och vann bonusar hos Coolbet?

 

  1. Niklas Lindberg, 7 036 åskådare – 500 kr
  2. Putte, 7 169 åskådare – 250 kr
  3. Löve, 7 258 åskådare – 100 kr

Skickligt av dig Nicklas och bara 13 åskådare ifrån. För att ni som vinnare ska kunna få era bonusar ber vi er att först registrera ett konto hos Coolbet via loggan ovan eller nedan med samma e-post som ni angett till oss i samband med tävlingen och därefter meddela bloggen genom ett mail.

Därefter kommer vi meddela Coolbet så att ni får er bonus till ert nyskapade konto.

 

Bortamatch i nvovember? – Ja, och totalt 7 049 i Fjällräven Center..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på Hockeyallsvenskan? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan för att ta del av ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda matcherna!

One thought on “7 049 gav följande vinnare

  • 18 november, 2017 kl. 22:04
    Permalänk

    Kan inte ni ta min vinstsumma själva och ”gambla” med den och den summa ni vinner ihop kan ni skänka till endera björklövens ungdomsverksamhet eller barncancerfonden ?

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: