7-0 mot Boden (Uppdaterad)

 Det blev som väntat (?) en enkel seger för Löven borta mot Boden och man kopierade resultatet från föregående match. 7-0 stannade alltså siffrorna vid, även om jag vid 6-0 efter två perioder hade förhoppningar om tvåsiffrigt, men hittills är det bara Kiruna vid två  tillfällen och Teg vid ett tillfälle som gjort 10 mål eller mer. Hade Björn haft den goda viljan att sälppa en puck så hade mitt tips gått in, men det tar jag en dag som denna. Jag ser gärna att 7-0 trenden fortsätter, men att slå Piteå på bortaplan på onsdag med dessa siffror är verkligen att gapa efter för mycket. jag nöjer mig med seger.

Björn förresten, han med Wållberg i efternamn, höll ju alltså nollan även i sin andra match och trots om han idag bara behövde mota 18 skott så bör han ha gjort en stabil insats som The Sandwich hoppades på och vi vet hur svårt det är att hålla fokus när man står sysslolös stora delar av matchen. Känns dock fortfarande som att han hålls som nummer två efter Daniel Wälitalo, så frågan är när han får chansen i ett "bättre" match?

Jag tippade innan matchen på ett åskådarantal på i vart fall 500, men ack så fel man hade. Endast 340 personer masade sig till Björknäshallen i eftermiddag och det är faktiskt bara 45 fler än vad CRIF lockade och är överlägset sämsta bortasiffran för Löven hittills i år. De övriga siffrorna är 511 (Kalix),545 (ASplöven), 563 (CRIF) och då Tegsmatchen med 1867.

Roligast ikväll känns spontant att 4:e ytterforwardspar enligt tillgänglig statistik svarade för två av målen, där Dennis Boström gjorde sitt första A-lagsmål (tog någon pucken?). För Boden del måste jag känna en del, efter att man för andra matchen i rad släppt in första målet i spel 5 mot 4.

I övrigt kan nämnas att Kiruna idag slog CRIF med 3-0 på bortaplan, men någon Tobbe Lundström fanns varken i kassen eller i båset.

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: