#66 Mattsson: – Tar det med ro!

En som det gäller att få hål på i kväll om det ska bli seger är Timrås målvakt Johan Mattsson som så här långt noterats för fyra nollor och finfina 97,59 i räddnings%. Med det ligans helt klart och kanske även landets hetaste målvakt.

Läs nedan för Johans tankar inför matchen:

Tjena Johan. Känslan inför dagens möte med Björklöven i T3 Center? – Känslan är bra, vi har spelat bra här på slutet och ser fram emot en tät match däruppe. Samtidigt möter vi ett Björklöven som börjat komma i gång och är ett bättre lag än vad tabellen visar.

Du målas i media upp som Sveriges hetaste målvakt. Hur tar du den nivån? – Jag tar det med ro, det är jättekul att folk uppskattar det jag gör nu men samtidigt är det mycket hockey som ska spelas, och varje säsong har sina dalar och toppar.

Du möter din gamla klubb Björklöven, där du inte var direkt nöjd med speltiden. Känner du en viss revanschlusta? – Nja revansch vet jag inte. Jag vill alltid spela mycket och nu vart det inte så mycket den säsongen, sen var Kevin riktigt bra den säsongen också, men jag vill alltid visa upp hur bra jag kan vara.

Om du stannat i Löven, tror du att du hade haft samma utveckling i klubben som nu i Timrå? – Jättesvårt att säga, men jag tycker att jag har haft den här kapaciteten i mig hela tiden, det svåra har vart att plocka ur den.

Lycka till hur som. #förevigtföralltid – Tack detsamma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: