#66 Johan Mattsson: – Jag stänger inga dörrar!

Sedan tidigare klart att både #47 Lindskoug och #35 Ollikainen inte blir kvar i Björklöven. En som spelade hos oss i fjol men denna säsongen gjort det väldigt bra i Timrå IK är Johan Mattsson. Bloggen kollade läget med Johan bl.a. ifall han hört något från sportchef Dalle Johansson och hur snabbt han vill ha klart med klubb för kommande säsong.Johan Löf / AXELLÖF

#66 Johan Mattsson från ett möte under säsongen. Arkivfoto: AXELLÖF

För att spana in fler Lövenbilder från AXELLÖF, klicka HÄR.

Tjena Johan, hur är läget efter säsongen och vad säger du dels om din egen men även Timrås säsong? – Hej! Allting är bra, tar lite välbehövlig semester. Både jag och laget inledde lite trevande men växte ju längre säsongen gick. Efter jul snäppte vi upp oss och det gick riktigt bra för laget och mig själv.

Sedan tänkte vi bara stämma av läget.Vad händer kring dig just nu? Sportchef Daniel Johansson har tidigare sagt att unga spelare som är hungriga och vill utvecklas är intressanta. Känner du dig mogen för en återkomst till Björklöven och hur gick tankarna efter förra säsongen när du fick lämna laget? – Just nu händer det inte så mycket, säsongen är inte slut för alla lag och sillyn håller precis på att börja. Jag samtalar med min agent och håller ögon och öron öppna. Jag erbjöds ett kontrakt förra året men tackade nej.

Har du fått något konkret kontraktsförslag från Dalle och hur går i så fall dina tankar? – Nej, inte vad min agent meddelat i allafall.

Och ifall det skulle komma ett konkret förslag, hur går dina tankar och vad skulle krävas för att du skulle skriva på? – Jag stänger inga dörrar och jämför för- och nackdelar. En viktig del för mig är målvaktstränaren och den är tom i om Mankos tragiska bortgång.

Jo, det var väldigt tragiskt. Fortfarande inget kontrakt för kommande säsong, hur snabbt hoppas du ha det klart med kontrakt och vad ser du mest fram emot med den nödvändiga försäsongsträningen? – Jag har ingen brådska och det får ta den tid det tar, det viktigaste är att det blir bra. Jag ser fram emot att känna att jag blir starkare, lyfter mer och orkar mer för varje dag som går!

Stort tack att du tog dig tid Johan! – Ingen fara, tack själv!

3 thoughts on “#66 Johan Mattsson: – Jag stänger inga dörrar!

 • 27 mars, 2016 kl. 12:08
  Permalänk

  Vad händer med ny målvaktstränare?

  Svar
 • 27 mars, 2016 kl. 22:12
  Permalänk

  Värva lillhonken från blekinge…

  Svar
 • 27 mars, 2016 kl. 23:48
  Permalänk

  Johan lät ju inte jätte sugen på att komma tbx till löven måste jag säga..

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: