#6 Karlsson lämnar Löven

Visserligen tre sköna poäng i Scaniarinken i kväll, däremot ett rätt tråkigt besked då Björklöven på sin hemsida meddelade att man i samförstånd brutit kontraktet med #6 Kim Karlsson.

#6 Karlsson i träningsoverall Arkivfoto: Lövenbloggaren

Kim Karlsson har nu under fem säsonger och 192 matcher underhållit oss gröngula Lövare, under här den här säsongen när Kim enligt initierade uppgifter ska vara i sin allra bästa fysiska form lite märkligt och samtidigt sorgligt att det låst sig så. Kim var ju själv inför säsongen otroligt revanschsugen med tanke på hur förra säsongen blev efter den där tacklingen från Koo-Koo Jacobsson och ska ha tränat bättre än någonsin. Hörde även senast i dag snack om sjukt bra testvärden och absolut i högsta klass, så inte är det då fel på Kims fys iaf.

På Lövens hemsida kunde vi i kväll hursom läsa:

– Kim har varit en stor tillgång för Björklöven, en populär spelare och lagkamrat under flera säsonger men just nu finns inte rätt roll för honom i Björklöven. Vi är båda överens om att det här är den bästa lösningen för båda parter och jag vill verkligen önska honom lycka till i sin nya klubb, säger Björklövens tränare Jocke Fagervall.

Här meddelade Kim själv: – Jag vill tacka för mig, det har varit en ynnest att få dra på sig Lövens ställ och kväll efter kväll få lira framför Sveriges bästa fans. Björklöven, Umeå, alla som arbetar i och runt klubben, alla fantastiska fans, ni ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

* * *

Det bästa ändå att det gick fort i denna affär/soppa och att Kim slapp utstå ett längre lidande innan man ”enades” i det man nu gjort..

Bloggen vill iaf tacka Kim för allt du gjort för Lövet på bröstet, varit tillgänglig för intervjuer etc. och den underhållning du bjudit på.. Stort lycka till framöver, och främst då i alla andra matcher än mot just vårt gröngula Björklöven!

3 thoughts on “#6 Karlsson lämnar Löven

 • 6 november, 2017 kl. 23:06
  Permalänk

  Helvete va trist. Kommer sakna honom. Såg ut som han hade lika mycket lövenhjärta som Palmebjörk och var alltid kul att se han tvåla dit MoDo.

  Svar
 • 6 november, 2017 kl. 23:14
  Permalänk

  Tråkigt. Får man gissa att det Björklöven södra aka Almtuna?

  Svar
 • 7 november, 2017 kl. 11:29
  Permalänk

  Blev som för Jon, fick barn och kickades från laget.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: