#54 Jakob Peterson återvänder

I dag besked att #54 Jacob Peterson (kontrakt med Frölunda t.o.m. 2020) återvänder på säsongslån till Björklöven under kommande säsong.

Sportchef Fredrik Grönberg sa följande till hemsidan: – Jacob gjorde ett gott avtryck både som människa och välutbildad spelare med en hög ambition och arbetsvilja att hela tiden utveckla sig själv. Det är ett förhållningssätt och karaktärsdrag vi vill ha hos våra spelare.

Frölundas sportchef Fredrik Sjöström kommenterar lånet på följande sätt: – Vi är nöjda med samarbetet med Löven och tror det här är bra för Jacobs utveckling. Han kommer att ta ytterligare steg och bli redo för nästa nivå i karriären, SHL.

Av Frölundas hemsida framgår även att Jacob Peterson dessutom har skrivit på ett färskt utvecklingskontrakt med Frölunda Indians som sträcker sig två säsonger framåt, till våren 2020.

* * *

Sedan kommer vi så klart även framöver att fortsätta puscha för vår senaste tävling gällande två biljetter U Rock i augusti när du ska tippa på fem spelare som Björklöven kommer kontraktera t.o.m. maj månad, spelstopp att lämna sitt bidrag (läs kommentar) blir valborgsmässoafton måndag den 30:e april kl. 18:00.

Vid lika antal korrekta spelare av er läsare under hela tävlingsperioden (t.o.m. 31 maj 2018) som alltså tippat på lirare som spelar i gröngult kommande säsong, kommer dag och tid för lämnad kommentar att bli avgörande. Klicka på bilden nedan för all info kring tävlingen, så här skrev U Rock i en kommentar till bloggen:

”U Rock. Umeås stora rockfestival i Hedlundadungen Fredag 17 augusti. Headline ett återförenat Helloween.”

Kommentarer, tankar eller reflektioner till vårt gröngula bygge just nu? Fältet som vanligt rätt fritt.

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen på hockey, fotboll eller kanske någon annan sport? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in övriga odds för i kväll, eller helgen.

Skapa ditt konto om du nu inte redan gjort det och lägg sedan ett spel utifrån dina egna tankar för att krydda kommande evenemang!

4 thoughts on “#54 Jakob Peterson återvänder

 • 13 april, 2018 kl. 19:32
  Permalänk

  Perfekt. Bästa spelaren efter Ottosson

  Svar
 • 14 april, 2018 kl. 07:09
  Permalänk

  Perfekt.

  Och sen tar vi Pispanen från Oskarshamn såklart.

  /l

  Svar
 • 14 april, 2018 kl. 16:43
  Permalänk

  Bra värvning. Har helt klart potential att bli nästa säsongs poängkung.

  Men Löven fick en damtränare på köpet?
  En intervju med Calle kanske vore på sin plats?

  Spontant känns det ju som han skulle kunna tillföra mer i representlaget. Inte för att plocka bort någon utan mer som stöd åt spelare som vill utvecklas.
  Som jag ser det finns det gott om utrymme att träna mer på is. Så några extraträningar med exempelvis Calle skulle alla må bra av.

  Svar
 • 15 april, 2018 kl. 21:41
  Permalänk

  Leksandsbil står parkerad på Expo sent söndagkväll, vem är här?

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: