5 snabba med Foppa

ExtraExtra

Bloggen kan i dag i och med nedanstående intervju stoltsera med sin debutdito. Efter lagets premiärmatch i LB-Arena i förra veckan, dit såväl bl.a Löven- Bloggaren som TheSandwich tagit sig, fotograferades förra säsongens stora favorit tillsammans med Niklas ”Stralla” Strandberg. I samband med mail och att tillåtelse för att publicera bilden ställdes fem frågor som Foppa svarade på enligt nedan. Fotograf och frågeställare var och är allas vår Peken.

Håll till godo!

Vad fick du för intryck av Lövens upplaga 09/10?

– Jag vill inte att man ska bedöma mig efter första matchen på säsongen så vill inte heller bedöma Lövens lag. Man har fullt upp med att tänka på skridskoåkningen (jag hela säsongen), utrustning och bågar. Spelet blir ofta därefter.

Var det någon som imponerade extra på dig?

Blev imponerad av att Thörn såg så stark ut samt Sillens spel runt målet.

Hur tror du det kommer att gå för Löven denna säsong?

– Har nog för dålig koll för att ge ett bra svar. Går det att passa?

Nu har du gått på is med Skellefteå. Vilka har du fått bilda kedja med i de inledande träningarna?

– Det har blandats en hel del, som alltid på försäsongen. Man måste testa hit och dit för att det ska bli bra. Som när man letar en duglig danspartner på logen, man prövar sig fram tills det klaffar. Just nu gnuggar jag med Forssell och Söderström.

Har hört att du kör omkring i din Lövenfierade bil fortfarande, har du fått några kommentarer från din nya arbetsgivare eller de nya supportrarna om det?

– Bilen är faktiskt återlämnad sen ett tag tillbaka men har hört att jag ska vara lik Byggmark så är det kanske han som glider runt med den.

Foppa & Stralla

Något som dessutom snappades upp på läktaren var ett samtal mellan Stralla och en bekant till herrarna.

Bekant: Vars lirar Nevalainen nu för tiden?

Stralla: I Lukko Rauman.. i finska högstaligan.

Bekant: Jaha…

Stralla: Helt otroligt… han är ju inte ens bra!

Lite väl magstarkt från en som förra säsongen noterades för 9 matcher i ES utöver Piteås i div 1 mot Nevalainens 56 bataljer i SM-Liiga. Ingen av killarna fick nytt kontrakt med Löven efter säsongen 07/08 och vem som lyckats bäst sedan får väl utläsas i ovanstående länkar. Enl uppgift klagar inte Nevalainen på vare sig speltid eller kontrakt i Finland i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: