5 millar till

pengarJeff Hamilton till Lugano, Antti Pihlström till Färjestad och Teemu Aalto till Kärpet. Där har vi väl det som hände i hockeysverige igår. I Löven händer ännu inget (som vanligt?) i förvärvshänseende, men tydligen har vi fortfarande för lite pengar. Det blir intressant att se om klubben lyckas nu skrapa ihop de fem miljoner som förhoppningen är. Nu har det snart gått två månader och i stort sett inte ett sketet rykte. Nu verkar det ju som att man först vill ge den nuvarande truppen en chans att visa vad den går för och visst har jag förståelse för att man knappast kan rensa ut spelare redan, men samtidigt behöver man ju knappast vara hockeyprofessor för att förstå att vår backuppsättning håller låg allsvensk klass. Där måste saker hända och det fort.

Hur som helst, tillbaka till de fem miljonerna. Ror man detta i hamn har vi riktigt, riktigt bra förvärv att se fram emot. Rykten säjer två backar för 3 miljoner och övriga två på två forwards. Då snackar vi hög elitserieklass, men som sagt, det är snack och snacka går ju. Risken med uttalanden som detta är att fansen får enorma förhoppningar som vid ett misslyckade kommer att slå tillbaka mot ledningen som en gigantisk svängdörr. Därför kan jag ställa mig frågande till varför man kommer med ett sånt här uttalande? Vän av minne vet att detta inte är första gången guld och gröna skogar utlovas från Lövenhåll och hur många har slagit in?

Sedan undrar man ju vart dessa pengar ska komma ifrån? En och samma bidragsgivare? För skulle de komma från flera håll skulle man rent teoretiskt redan kunna ha 3 miljoner och då ser jag inte varför man inte redan nu skulle kunna plocka in ett par av dessa spelare. Poängen är ju lika viktig i de inledande matcherna som efter jul.

Jaja, vi får vänta och se och… hoppas?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: