5 f.d. löv på Canal + !!

Jag har en synd att bekänna oh kloke fader..!

– Vad är det för ond gärning min unge man har företagit sig?

Jag kollade med ett och halvt öga när vår ärkefiende Apsta AIK visades på Canal+!

– Aj, aj, aj.. det var inte bra, inte alls bra. Hur känns det nu? Är det ren ångest, skuld du känner eller får du bara panikattacker över att kollat på det laget.

Det känns ju inte bra, det måste jag medge. Men eftersom vi år efter år tappar våra bästa till Elitserien tänkte jag att det var ok att kolla med ett och halvt öga och i varje fall kunna se hur de klarar sig.

– Det kan tyckas oskyldigt, men jag tycker det är bra att du mår dåligt och även om du lättat på ditt hjärta kommer det att ta lång tid innan oket helt lämnat dina axlar. Det är en synd, men med min och guds hjälp kommer det att gå bra för dig. En vacker dag kommer detta att vara helt glömt och din själ kommer vara ren och hel igen.

Tack kloke fader, nu känns det i varje fall lite bättre. Jag ser ljuset i tunneln..

+++

Lite häftigt trots allt, det är en vanlig omgång i ES och ikväll slumpade det sig så att Linköping – Skellefteå visades. I hemmalaget syntes Nisse Anderssons storebror Erik och i gästande laget återfanns fjolårets stora profil Pite-Foppa, pudelkloke Erik Forssel, den tidigare utskällda och senare ratade Niklas Strandberg därtill kaptenen och Nordmalingsbördige Christoffer Norgren. I en av kvällens matcher var det alltså 5 (??!!) f.d. Löv. Kommer inom kort att presentera ett lag bestående av f.d. Löv, om de hade kunnat stanna kvar något år längre än vad de gjort hade vi knappast legat i botten på allsvenskan i dag.

0 thoughts on “5 f.d. löv på Canal + !!

  • 23 oktober, 2009 kl. 08:06
    Permalänk

    Du är förlåten!!
    Även Gud kollade på matchen! med ett öga till en början för att sedan kolla med båda! =)

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: