5 bästa mv-förvärven!

Under veckan kommer sajten bl.a. presentera sin midsommarranking av lagen i HockeyAllsvenskan inför säsongen 20/21.

Som ett led i detta och möjligen en slags upptrappning kommer vi dag att börja syna målvakterna och lista de fem bästa förvärven så här långt. Vi kommer på samma tema i morgon kolla in backarna och på onsdag blir det forwards.

De fem bästa målvaktsförvärven så här långt:

5. Matteus Ward, Mora IK (Linköping HC)

4. Adam Åhman, Tingsryd AIF (HV71)

3. Mattias Pettersson, Kristianstad (IF Björklöven)*

2. Anthony Peters, MODO (Iserlohn Roosters)

1. Jacob Johansson, Timrå IK (Linköping HC)

*Här är ännu inte Pettersson officiellt presenterad av Kristianstad, men utifrån de uppgifter som figurerar väljer vi ändå att ha med honom på denna lista.

Så här långt är det väldigt många luckor för lagen sett till just målvakter, men helt klart sticker signeringen av Johansson ut i Timrå. Här har Nubben Norberg landat en riktig kanon, Jacob är i bra ålder och torde kunna blomma ut rätt rejält i Timrå med lite större förtroende.

Även Peters i MODO ett spännande namn, skulle sedan Pettersson presenteras av Kristianstad torde han bli en väldigt viktig pusselbit i deras jakt på att undvika kvalet. Åhman och Ward två yngre spelare med framtiden för sig, de senaste säsongerna har det ofta varit någon yngre up coming som blommat ut rejält.

*

Vi kollade även läget med Jimmy Hamrin som har bra koll på just Timrå IK.

Vi rankar alltså Johansson i Timrå som det bästa mv-förvärvet denna silly season, vad säger du kring det Jimmy? – Ja, sett till SHL-meriter och vad jag vet om målvakterna är nog Jacob Johansson etta. Har dock dålig på Modos Peters och AIKs nya mv:er t ex. Några lag saknar ju ännu mv också.

Vad säger du annars om årest silly season och den trupp som Nubben så här långt presenterat? – Timrå blir starka. Framför allt att man lyckats behålla hela PP-femman med poängstarka spelare som dessutom fortfarande är i ung ålder.

På fredag kommer vi presentera sajtens ranking inför säsongen, om du skulle ranka lagen nu.. vilka skulle du tippa som topp 4? – Svårt då det är en del hål kvar att fylla i lagen. Men Björklöven och Timrå är givna topp 2 just nu, klart bättre än övriga. Sedan finns väl ett gäng med Modo, VIK, BIK, SSK och kanske AIK med där bakom. Svårt att ranka dessa just nu.

*

Dina tankar kring ligans målvkater och vem eller vilka som så här långt gjort bästa nyförvärven?

Fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

3 thoughts on “5 bästa mv-förvärven!

 • 15 juni, 2020 kl. 16:56
  Permalänk

  Var håller våra målvakter hus? Nån som vet nåt?

  Svar
 • 15 juni, 2020 kl. 17:43
  Permalänk

  Vi måste också ta oss in på listan. Helst i topp.

  Svar
 • 15 juni, 2020 kl. 19:39
  Permalänk

  Det måste väl bli en ny målvakt som egentligen är för bra för Allsvenskan? Alltså med tanke på att det faktiskt har tagit rätt lång tid nu. En duglig allsvensk målvakt borde ju Kenttä ha kunnat fixa fram för ett bra tag sedan. Har ni hört något om vilken toppmålvakt det kan bli? Det borde ju vara någon på G nu när vi snart har midsommar.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: