5 bästa fw-förvärven!

Under veckan kommer sajten bl.a. presentera sin midsommarranking av lagen i HockeyAllsvenskan inför säsongen 20/21.

Som ett led i detta och möjligen en slags upptrappning kommer vi dag att efter backarna i går i dag kolla in forwardsförvärv. Vi kommer lite på samma tema i morgon kolla in de fem bästa förlängningarna.

De fem bästa forwardsförvärven så här långt:

5. Sebastian Ohlsson, MODO (Timrå IK)

4. Emil Berglund, Almtuna (Timrå IK)

3. Fredric Weigel, AIK (Björklöven)

2. Antom Holm, AIK (Skellefteå AIK)

1. Matt Bailey, SSK (ERC Ingolstadt)

*

Så här långt är det en del luckor för lagen sett till även forwards, men helt klart sticker signeringen av duon Weigel och Holm i AIK ut en aning. Vid en lite djupare analys landar jag dock ändå i att Bailey i SSK är den enskilt främsta signeringen av ny forwards så här långt. Bailey kom in sent den säsongen som Mora tog steget upp till SHL, stannade ytterligare två säsonger innan han den gångna säsongen producerade rätt bra i DEL.

Bakom denna trio flera intressanta och bra signeringar, att Almtuna med bl.a. Robert Kimby i båset plockar Timrås lagkapten gör att Emil kommer med på listan. Sedan har även MODO presenterat ett par intressanta nyförvärv. På förhand tycker jag nog att Sebastian Ohlsson med ett förflutet i Norra Västerbotten sticker ut lite extra.

Dina tankar kring just forwards.. fältet som vanligt rätt fritt..

* * *

Är du på jakt efter de bästa oddsen i fotboll, hockey eller kanske helt andra sporter? Spana då in vår samarbetspartner Coolbet! Klicka på loggan nedan för ditt välkomsterbjudande och kolla då även in aktuella odds. Många är helt klart rätt spelvärda.

Spana som sagt gärna in vår samarbetspartner Coolbet!

One thought on “5 bästa fw-förvärven!

  • 18 juni, 2020 kl. 11:06
    Permalänk

    Tycker definitivt Liljewall är med på listan. Michael Kapla är också en som jag tror kan bli ett utropstecken nästa säsong.

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: